Jed Johnson

Regisseur, Acteur, Editor

Jed Johnson is regisseur, acteur en editor.
Er zijn 3 films gevonden.

Soul Desires

2001 | Erotiek

Verenigde Staten 2001. Erotiek van Rachel Gordon. Met o.a. Ed Johnson, Roger Toussaint, George Ender, Chris Damino en Orly Tepper.

Niets nieuws onder de zon in deze blootfilm. Het camerawerk is van Mark Cappetta.

Andy Warhol's Bad

1976 | Misdaad, Horror

Verenigde Staten 1976. Misdaad van Jed Johnson. Met o.a. Carroll Baker, Perry King en Susan Tyrrell.

Carroll staat aan het hoofd van een groep huurmoordenaars. De film moet niet al te serieus worden genomen, want hij zit vol zwarte humor. Van Jed Johnson werd na dit produkt niets meer vernomen.

Flesh for Frankenstein

1973 | Horror

Frankrijk/Italië 1973. Horror van Antonio Margheriti en Paul Morrissey. Met o.a. Joe Dallesandro, Udo Kier, Monique Van Vooren en Arno Jürging.

Baron Frankenstein - getrouwd met zijn eigen zuster en vader van twee kinderen - probeert perfecte man en vrouw te creëren om via hen een nieuw ras te kweken. Mede door toedoen van anarchistische huisknecht mislukt het experiment en wordt een volledig bloedbad, waarbij alleen de kinderen overleven die de familietraditie zullen voortzetten. Horrorlegende is weinig geschikt doelwit voor 'camp-humor' die smakeloos en al te melig uitpakt. Film werd in 3D opgenomen, maar niet zo in de theaters uitgebracht. Mogelijk maakt het effect van de toeschouwer in de schoot rollende bloedige ledematen, uit de hand gelopen flauwiteit iets werkzamer. Ook bekend als FLESH FOR FRANKENSTEIN, MONSTRO E IN TAVOLA...BARON FRANKENSTEIN, THE FRANKENSTEIN EXPERIMENT, WARHOL'S FRANKENSTEIN, UP FRANKENSTEIN en THE DEVIL AND DOCTOR FRANKENSTEIN.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jed Johnson op televisie komt.

Reageer