Eloisa Cianni

Acteur

Eloisa Cianni is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Amore e guai

1958 | Komedie

Italië 1958. Komedie van Angelo Dorigo. Met o.a. Richard Basehart, Valentina Cortese, Marcello Mastroianni, Eloisa Cianni en Maurizio Arena.

Een drieluik: een ober in een treinrestauratie heeft door werktijden zelden de gelegenheid om de kioskverkoopster met wie hij verloofd is, te zien. De jongeman kan het flirten niet laten en begeeft zich op de dag van zijn verloving in een nieuw, kort avontuurtje. De onverbiddelijke optimist blijft, ondanks zijn celstraf en het feit dat zijn geliefde door een shock stom geworden is, op een betere toekomst hopen. De acteurs proberen hun rollen méér mee te geven dan de schetsmatigheid van de korte verhalen toelaat, maar het resultaat is noch aandoenlijk noch interessant.

Adorabili e bugiarde

1958 | Mysterie, Misdaad

Italië 1958. Mysterie van Nunzio Malasomma. Met o.a. Isabelle Corey, Eloisa Cianni en Ingeborg Schöner.

Een model, een journalist en een beeldhouwster die wanhopig naar roem en erkenning verlangen, ensceneren een moord om een maximum aan publiciteit te krijgen. Het is vrij interessant om te proberen uit te vissen wat er vervolgens gaat gebeuren, maar over het geheel genomen is het een film die maar net boven de middelmaat uitsteekt.

La porta dei sogni

1955 | Drama, Familiefilm

Italië 1955. Drama van Angelo D'Alessandro. Met o.a. Maria Frau, Eloisa Cianni en Luciano Tajoli.

In een Italiaanse provinciestad wil een aantal jonge mensen uit hun gewone, eentonige bestaan ontsnappen. Interessant verhaal over de rusteloze jeugd die op zoek is naar opwinding en vermaak. Totdat sommigen van hen ook daar weer dodelijk door verveeld raken. Plichtmatig acteerwerk. De regie kan ermee door, maar daarmee is ook alles gezegd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eloisa Cianni op televisie komt.

Reageer