Wendy Jo Sperber

Acteur

Wendy Jo Sperber is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Image

1990 | Drama

Verenigde Staten 1990. Drama van Peter Werner. Met o.a. Albert Finney, John Mahoney, Marsha Mason, Kathy Baker en Swoosie Kurtz.

Jason Cromwell (Finney) is de eindredacteur van een wekelijks actualiteitenprogramma op de tv. Hij heeft veel succes bij zijn kijkers. Hij pluist al zijn onderwerpen goed uit en de Amerikaanse kijkers hebben vertrouwen in hem. Hij past echter dubieuze praktijken toe om aan zijn nieuws te komen, zodat iedereen in zijn nabije omgeving afstand van hem neemt. Hij knoopt een relatie aan met Marcie (Baker), een van zijn medewerksters. Als tengevolge van een uitzending de hoofdfiguur van zijn onderwerp zelfmoord pleegt, gaat hij zich afvragen of hij wel goed bezig is. Goed geacteerd maar ontzettend leeg. Scenario van Brian Rehak. Gemaakt voor de kabel-tv.

Stewardess School

1987 | Komedie

Verenigde Staten 1987. Komedie van Ken Blancato. Met o.a. Brett Cullen, Mary Cadorette, Donald Most, Sandahl Bergman en Vicki Frederick.

Een grote studio heeft geld gefourneerd om dit 'komische' wanproduct te maken en liet het vervolgens een jaar op de plank liggen. Daar had het moeten blijven. Scenario van regisseur Blancato. Ook bekend als STEWARDESS ACADEMY.

Back to the Future

1985 | Komedie, Sciencefiction, Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1985. Komedie van Robert Zemeckis. Met o.a. Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Crispin Glover, Lea Thompson en Thomas F. Wilson.

De jonge Marty McFly (Fox) is bevriend met de gekke professor Emmett Brown (Lloyd), die in zijn schuurtje een DeLorean-sportwagen ombouwt tot tijdreismachine. Daarmee belandt Marty per ongeluk in de jaren vijftig, waar hij zijn klungelige vader zal moeten koppelen aan zijn moeder om te voorkomen dat hijzelf nooit verwekt zal worden. Hij ontmoet ook nog de neef van rock-'n-roll-legende Chuck Berry, maar moet uiteindelijk: terug naar de toekomst. Uitermate geestige tijdreisfilm, met een ingenieus script en prima spel van Fox en Lloyd. Er kwamen twee, iets minder leuke, vervolgen.

op televisie
1 uitzending

Back to the Future (1985) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
donderdag 03 augustus
Net 5
20:30 - 22:55

Reageer