Mike Norris

Acteur

Mike Norris is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Carnival of Wolves

1995 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1995. Misdaad van Takeshi Watanabe. Met o.a. Forrest Montgomery, Mike Norris, Toshiya Nagasawa, Stoney Jackson en Sonny Landham.

Sergio (Montgomery), die zich uitgeeft voor prediker, maar in werkelijkheid een zwerver is, krijgt in een bar mot en dat leidt tot een paar rake klappen op zijn bek. Werkloze krachtpatsers Bob (Norris, de zoon van Chuck), Kuroda (Nagasawa) en Johnny (Jackson) schieten hem te hulp. Als de avond vordert, besluiten ze met zijn vieren een speelhol te overvallen. De coup slaagt en de buit is vet, maar de eigenaren van de goktent zijn lid van de maffia, de Chinese, wel te verstaan. Hun wraak is zoet en koppen dreigen te rollen, liefjes worden gevangen gezet. Cliché- actie tot en met, al is het flitsend, maar de film is veel te lang! Het scenario werd gebrouwen door Eric Sherman en Hiroshi Kashiwabara en dat leidde tot een sushi-burger met pittige ketchup.

Death Ring

1992 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1992. Thriller van P.J. Kizer. Met o.a. Mike Norris, Billy Drago, Chad McQueen, Don Swayze en Isabel Glasser.

Weer een aftreksel van THE MOST DANGEROUS GAME, met als extraatje de medewerking van dubieuze sterren. Mike Norris (de broer van Chuck) is een ontvoerde oorlogsveteraan, die voor de grap wordt gejaagd op het priv[KA1]e-eiland van een gek. Don Swayze (broer van Patrick) heeft dit eerder overleefd, en voegt zich bij de held. Chad McQueen (zoon van Steve) is een bezorgde kameraad op het vasteland. Enkele leuke B-filmmomenten zijn het resultaat maar niet genoeg om deze terugkeer naar bekend materiaal gedenkwaardig te maken.

Delta Force 3 - The Killing Game

1991 | Actiefilm

Israël/Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Sam Firstenberg. Met o.a. Mike Norris, Nick Cassavetes, Eric Douglas, Matthew Penn en John Ryan.

Dit in Isra[KA3]el gedraaide filmpje over een handvol Amerikaanse commando`s die het tegen een Arabische terrorist opnemen, die met een kernwapenaanslag dreigt, lijkt veel te sterk op een buitenkansje om enkele gezinsleden van bekende acteurs werk te verschaffen: Mike Norris is de zoon van Chuck Norris, Matthew Penn is de zoon van regisseur Arthur Penn en de broer van acteur Sean Penn, Eric Douglas is de zoon van Kirk Douglas en Nick Cassavetes, die de hoofdrol speelt (de aanvoerder van het commando), is de zoon van acteur-regisseur John Cassavetes en van de actrice Gena Rowlands. Hebben al die bekende pa's hun steentje bijgedragen om de film gefinancierd te krijgen?

Survival Game

1987 | Actiefilm

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van Herb Freed. Met o.a. Mike Norris, Deborah Goodrich, Seymour Cassel, Ed Bernard en Arlene Golonka.

Norris (zoon van Chuck) komt te hulp wanneer zijn vriendin en haar vader worden ontvoerd. Een tamme bedoening.

Born American

1986 | Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten/Finland 1986. Avonturenfilm van Renny Harlin. Met o.a. Mike Norris, Steve Durham, David Coburn, Thalmus Rasulala en Albert Salmi.

De productie van deze film nam drie jaar in beslag, maar het eindresultaat mag er zijn: een goede en snelle actiefilm. Drie jonge Amerikanen steken tijdens een jachtpartij in Lapland per ongeluk de Russische grens over en worden verborgen gehouden door een dorpsmeisje. Het Amerikaanse leger arriveert en levert slag met de Russen. Het is niet zomaar een schietfilm, de film heeft beklemmende sfeertekeningen. Ook bekend als ARCTIC HEAT.

Young Warriors

1983 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1983. Thriller van Lawrence D. Foldes en Lawrence Foldes. Met o.a. Ernest Borgnine, Richard Roundtree, Linda Day George, James Van Patten en Anne Lockhart.

Een opgeblazen melodrama waarin Van Patten samen met zijn schoolkameraadjes het recht in eigen hand neemt, om de verkrachting van en de moord op zijn zus te wreken. Tja, voor wie enthousiast was over DEATH WISH 2...

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mike Norris op televisie komt.

Reageer