Miguel Narros

Acteur

Miguel Narros is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Los Paraísos perdidos

1985 | Drama

Spanje 1985. Drama van Basilio Martín Patino. Met o.a. Charo López, Alfredo Landa, Miguel Narros, Francisco Rabal en Juan Diego.

Een vluchtelinge keert naar haar geboortedorp in Spanje terug.Een schoolmeesterachtig zelfzuchtig knoeiwerk, dat geheel te gronde gaat aan de zwakke filmopzet en de uiterst lompe regie.

Quièn puede matar a un niño?

1976 | Horror, Thriller

Spanje 1976. Horror van Nacisso Ibanez Serrador. Met o.a. Lewis Flander, Prunella Ransom, Antonio Iranzo, Miguel Narros en Maria Luisa Arias.

Een Brits toeristenpaar wijkt van een te drukke badplaats uit naar een eilandje, waar uitsluitend kinderen blijken te leven die hun ouders hebben afgeslacht. Hun eerste impuls tot zelfverdediging weten ze te onderdrukken, omdat ze het niet kunnen opbrengen kinderen te doden, maar de gealarmeerde politie gelooft hen niet en loopt m[KA2]et hen in de val. Deze suggestieve en beklemmende griezelfilm maakt uiteindelijk minder indruk dan mogelijk was geweest, omdat de kinderen gemotiveerd lijken door een mystieke bezetenheid en niet door een (gerechtvaardigde) revolte. Aan de proloog met journaalopnamen wordt in het scenario niet vastgehouden. Geboortenbeperking en abortus worden op één hoop gegooid met genocide.

Los Niños

1976 | Horror

Spanje 1976. Horror van Narciso Ibáñez Serrador. Met o.a. Lewis Fiander, Prunella Ransom, Antonio Iranzo, Marisa Porcel en Miguel Narros.

Een jong echtpaar arriveert op een afgelegen eiland en komt alras tot de ontdekking dat de kinderen er de macht hebben overgenomen en alle volwassenen hebben gedood. De film leunt nogal op NIGHT OF THE LIVING DEAD, maar is stukken beter dan de gemiddelde Spaanse horrorfilm. Ook bekend als QUIEN PUEDE MATAR A UN NINO?, ISLAND OF THE DAMNED en WHO CAN KILL A CHILD?

La Muerte del escorpión

1974 | Drama

Spanje 1974. Drama van Gonzalo Herralde. Met o.a. Teresa Gimpara, Eusebio Poncela, Antonio Casas en Miguel Narros.

Een chanteur wijdt zich geheel en al aan een actrice die er drie minnaars op na houdt. Knoeiwerk zoals maar zelden voorkomt en waarvan de pretenties bij lange na niet overeenkomen met de kwaliteit.

Al diablo con amor

1972 | Avonturenfilm, Romantiek, Musical

Spanje 1972. Avonturenfilm van Gonzalo Suárez. Met o.a. Víctor Manuel, Ana Belén, Miguel Narros, Antonio Iranzo en María Silva.

Een jonge man gaat op zoek naar een schat die verborgen ligt in het noorden van Spanje. Er wordt op irritante wijze gebruik gemaakt van pretentieuze mythologische en surrealistische trekjes, zonder enige cinematografische inhoud.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Miguel Narros op televisie komt.

Reageer