Isolda Dychauk

Acteur

Isolda Dychauk is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Lotte Jäger und das tote Mädchen

2016 | Misdaad, Drama

Duitsland 2016. Misdaad van Sherry Hormann. Met o.a. Silke Bodenbender, Isolda Dychauk en Torsten Michaelis.

Faust

2011 | Drama, Fantasy

Rusland 2011. Drama van Aleksandr Sokurov. Met o.a. Johannes Zeiler, Anton Adasinsky, Isolda Dychauk, Georg Friedrich en Hanna Schygulla.

Vrije interpretatie van Johann Wolfgang von Goethes al ontelbare keren bewerkte tragedie Faust, waarin de wereldvreemde dokter Heinrich Faust zijn ziel verkoopt aan de gewiekste, geldbeluste sjacheraar Mauricius, nadat hij zijn hart is verloren aan de mooie Margarete. Bekend of niet, geregisseerd door Aleksandr Sokurov is Faust pure cinema; een hallucinerend drama, met fraaie decors en kostuums en prikkelend, existentieel, soms grappig gefilosofeer. Laatste deel van Sokurovs tetralogie over macht, op het festival van Venetië bekroond met de Gouden Leeuw.

30 Tage Angst

2009 |

Duitsland 2009. Thorsten Näter. Met o.a. Oliver Stokowski, Ann-Kathrin Kramer en Isolda Dychauk.

Een dagexcursie in de Sahara wordt voor acht Duitse toeristen een ware nachtmerrie: ze worden ontvoerd door nomaden. Drie zwaarbewapende gijzelnemers voeren de groep naar een afgelegen dal. Een toeriste beweert Arabisch te spreken en gehoord te hebben dat, wanneer de betaling van het losgeld nog langer op zich laat wachten, de ontvoerders zullen beginnen met het executeren.

Das geheimnis meiner Schwester

2007 | Drama

Duitsland 2007. Drama van Bettina Woernle. Met o.a. Marianne Sägebrecht, Siegfried Rauch en Isolda Dychauk.

Na de pijnlijke scheiding van haar man Ludwig heeft Antonia Wiedemann een nieuw leven opgebouwd en leidt een dierenpension. Als haar zus Sophia overlijdt neemt zij de voogdij van Sophia's dochter Lisa op zich.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Isolda Dychauk op televisie komt.

Reageer