Bob Haymes

Acteur

Bob Haymes is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Sailor's Holiday

1944 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 1944. Drama van William Berke. Met o.a. Arthur Lake, Bob Haymes, Pat O'Malley, Shelley Winters en Jane Lawrence.

We zien een jonge Winters in deze film over mariniers tijdens WOII. Een prima regie van Berke, die van alle markten thuis was en ooit als cameraman is begonnen. Lake kreeg de nodige bekendheid door zijn rol als Dagwood in de Blondie- serie.

Mr. Winkle Goes to War

1944 | Oorlogsfilm, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1944. Oorlogsfilm van Alfred E. Green. Met o.a. Edward G. Robinson, Ruth Warwick, Ted Donaldson, Bob Haymes en Richard Lane.

In 1942 worden mannen tot aan de leeftijd van 45 nog voor de militaire dienst opgeroepen. Zo ook Mijnheer Winkle die al 44 is en tot zijn eigen verbazing medisch wordt goedgekeurd. Dat niet alleen, maar in de South-Pacific wordt hij ook nog eens oorlogsheld door zijn inzet bij de gevechten. Robinson is echter niet geheel en al op zijn plaats in deze rol.

Beautiful But Broke

1944 | Drama, Komedie, Muziek, Musical

Verenigde Staten 1944. Drama van Charles Barton. Met o.a. Joan Davis, Bob Haymes en Jane Frazee.

Gedateerde maar nostalgische romantische musical over een 'meidengroep' in een kazerne in oorlogstijd. Het beste nummer in de film heet 'Mr. Jive Has Gone to War'. Een goedkope film van Columbia.

Two Senioritas From Chicago

1943 | Muziek, Komedie, Musical

Verenigde Staten 1943. Muziek van Frank Woodruff. Met o.a. Jinx Falkenberg, Ann Savage, Leslie Brooks, Bob Haymes en Nick Castle dancers.

Een onbenullige komedie van de lopende band van Columbia, over meiskes die Broadway stormerderhand veroveren tijdens een muzikaal 'gemaskerd bal'.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bob Haymes op televisie komt.

Reageer