Marklen Kennedy

Acteur

Marklen Kennedy is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The sex substitute

2001 | Drama

Verenigde Staten 2001. Drama van Kelly Cauthen. Met o.a. Marklen Kennedy, Sebastien Guy en Tracy Ryan.

Een man die op het huis past van een dame met een spa-oord vernietigt per ongeluk een kopie van haar column die wekelijks in de krant verschijnt. Hij moet nu zelf een column schrijven als vervanging

Prefect prey

1998 | Thriller, Drama

Verenigde Staten 1998. Thriller van Howard McCain. Met o.a. D.W. Moffett, Bruce Dern, Kelly McGillis, David Keith en Marklen Kennedy.

Als de druk groter wordt op de jacht op een wrede moordenaar, wil een Texas Ranger niet toegeven dat ze er emotioneel slecht aan toe is

Perfect Prey

1998 | Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 1998. Thriller van Howard McCain. Met o.a. Kelly McGillis, Bruce Dern, D.W. Moffett, David Keith en Joely Fisher.

Texas Ranger Audrey MacLeah (McGillis) is met ziekteverlof. In werkelijkheid heeft zij persoonlijke problemen. Captain Swaggert (Dern) neemt contact met haar op en vraagt haar te assisteren bij het vastnagelen van een seriemoordenaar. Het gaat om Dwayne Alan Clay (Keith). Audrey zegt haar medewerking toe en als de film voortschrijdt, begrijpen we waarom. Het scenario van Robert McDonnell is verschrikkelijk voorspelbaar en bevat heel veel clich[KA1]e`s. Deze tv-film onder de regie van McCain is niet meer dan een routineuze supsensefilm met actie. McGillis (TOP GUN) en Dern doen duidelijk mee voor het geld, maar ze zijn niet slecht. Op video ook uitgebracht als WHEN THE BOUGH BREAKS II. Heeft nauwelijks iets gemeen met de film WHEN THE BOUGH BREAKS van Waris Hussein uit 1986, en helemaal niets met de Britse film WHEN THE BOUGH BREAKS van Lawrence Huntington uit 1947. Buiten het gegeven van een seriemoordenaar in Texas, heeft de film ook niets te maken met de film WHEN THE BOUGH BREAKS van Michael Cohn uit 1993.

Witchcraft 5: Dance With the Devil

1992 | Horror

Verenigde Staten 1992. Horror van Talun Hsu. Met o.a. Marklen Kennedy, Carolyn Taye-Loren, Nicole Sassaman, Aysha Hauer en David Huffman.

VV.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marklen Kennedy op televisie komt.

Reageer