Natacha Cervi

Producer

Natacha Cervi is producer.
Er zijn 4 films gevonden.

3

2012 | Drama, Komedie

Uruguay/Argentinië/Duitsland 2012. Drama van Pablo Stoll. Met o.a. Sara Bessio, Humberto De Vargas en Anaclara Ferreyra Palfy.

De valse cover van 'Never Can Say Goodbye' aan het eind vat 3 heel mooi samen. Want dat zijn de drie van elkaar vervreemde levens van de man, de vrouw en de dochter ook: valse covers. Het is niet dat ze niet proberen afscheid te nemen, de naar liefde hunkerende Graciela, de dienstbare maar opdringerige goedzak Rodolfo en de puberende Ana. Maar het lukt niet. Of ze willen of niet, ze zijn met elkaar verbonden. Daarin schuilt iets tragisch, maar ook iets prachtig melancholisch.

Un mundo misterioso

2011 | Drama

2011. Drama van Rodrigo Moreno. Met o.a. Esteban Bigliardi, Cecilia Rainero, Rosario Bléfari, Germán de Silva en Leandro Uria.

Voor de ene kijker een tortuur, voor de andere een verademing: meandercinema. In deze strooptrage, licht absurde bijdrage aan de polariserende filmvorm wil de vriendin van geboren zitzak Boris een relatiepauze. Zonder ambitie of zelfs maar het besef dat hij z'n congé heeft gekregen verlummelt de Argentijnse Oblomov, voortaan hotelgast, gewoon verder zijn dagen. Landerig verglijdt aldus de tijd: plot, spanningsboog en beweging zijn voor cineast Moreno uiterst relatieve aangelegenheden. De Tokha, Boris' vers aangeschafte derdehands namaak-Renault uit Roemenië, weerspiegelt heel de wrakkige tragikomedie van een doelloos leven.

Medianeras

2011 | Drama

Argentinië/Spanje/Duitsland 2011. Drama van Gustavo Taretto. Met o.a. Javier Drolas, Pilar López de Ayala, Inés Efron en Rafael Ferro.

Een rake bespiegeling over het moderne leven, over mens versus constructie, gevat in prachtige composities en onderkoelde humor. Martín en Mariana, twee neuroten in het chaotische Buenos Aires, worstelen beide met menselijk contact. Regisseur Taretto speelt een spel van schematische en thematische tegenstellingen en spiegelingen op elk filmisch niveau, zo gekunsteld dat er afstand en bewondering door ontstaat. Daardoor nestelt Medianeras zich niet als een warme romcom in je hart, maar als intelligent, filmisch essay in je brein.

El Custodio

2006 | Drama

Argentinië/Frankrijk/Duitsland/Uruguay 2006. Drama van Rodrigo Moreno. Met o.a. Julio Chávez, Osmar Nuñez, Elvira Onetto en Marcelo D'Andrea.

De titelheld in El Custodio (de hoeder) is lijfwacht Rubén (Chávez), een toegewijde kracht die zijn dagen slijt als de schaduw van een tweederangs Argentijnse minister. De ware hoofdpersoon is zijn psychisch verval, een proces dat in langgerekte tragikomische scènes voelbaar wordt en onherroepelijk uitmondt in een uitbarsting. Argentijnse regisseur en scenarist Moreno hield het tempo bewust laag om het wachtende bestaan van de lijfwacht voelbaar te maken. Zo werd Moreno's portret van een lijfwacht een haarfijne ontleding van de overlevingsmechanismen van de geknechte mens.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Natacha Cervi op televisie komt.

Reageer