Erol Afsin is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Girls of the Sun

2018 | Drama

Frankrijk/België/Georgië/Zwitserland 2018. Drama van Eva Husson. Met o.a. Golshifteh Farahani, Emmanuelle Bercot, Erol Afsin, Evin Ahmad en Zübeyde Bulut.

Das Milan-Protokoll

2017 | Drama, Thriller

Duitsland 2017. Drama van Peter Ott. Met o.a. Catrin Striebeck, Christoph Bach, Samy Abdel Fattah, Erol Afsin en Bengin Ali.

Martin Scorsese, Jean-Pierre Melville, Bertolt Brecht, Pier Paolo Pasolini. En Abraham, die van de Bijbel. Niet de minsten, deze inspiratiebronnen van Duitse filmacademiedocent Peter Ott voor deze gelaagde gijzelingsthriller. Ott wilde na zijn Hezbollah-documentaire Die Präsenz Gottes in einer falsch eingerichteten Gegenwart (2014) iets hoogdravends doen over een westerse arts die wordt gegijzeld door sjiieten. Het werden soennieten, vanwege de ISIS dreiging anno filmjaar 2017. Met vergezichten over beproevingen onder het juk van God, De Staat, of De Markt. Doorwrocht en indringend.

Mustang

2015 | Drama

Turkije/Frankrijk/Duitsland/Qatar 2015. Drama van Deniz Gamze Ergüven. Met o.a. Günes Sensoy, Doga Zeynep Doguslu, Tugba Sunguroglu, Elit Iscan en Ilayda Akdogan.

Als vijf Turkse zusjes aan het einde van het schooljaar een onschuldige middag plezier beleven met een aantal jongens, worden ze bestempeld als schande van het dorp. Ze worden door hun familie opgesloten en klaargestoomd voor uithuwelijking, maar de meisjes geven zich niet zomaar gewonnen. Liefdevol gefilmd en met een mooie mix van drama en humor, is Mustang een subtiele schets van zusterlijke liefde en ontluikende vrouwelijkheid, in een maatschappij waar moderne ideeën botsen met eeuwenoude tradities.