Rudolf Schwarz

Acteur

Rudolf Schwarz is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Der See

1998 | Misdaad

Duitsland/Oostenrijk 1998. Misdaad van Thomas Roth. Met o.a. Gabriel Barylli, Heribert Sasse, Mercedes Echerer, Roland Düringer en Götz Kauffmann.

Paul Eck (Barylli) is vertegenwoordiger bij een farmaceutische onderneming. Hij is zelf verslaafd aan bepaalde pillen, maar dat houdt hij angstvallig geheim. Hij wordt overgeplaatst naar de Neusiedler See, waar hij zijn prille jeugd heeft doorgebracht. Voorlopig neemt hij zijn intrek in het Seehotel. Het is alom bekend dat het aardig kan spoken op het meer, omdat het weer plostseling kan omslaan, een situatie die menigeen heeft verrast en de nodige drenkelingen heeft opgeleverd. Herr Eck sr, die vroeg gescheiden was van Peters moeder, heeft zijn zoon nooit zien opgroeien. Ze zijn eigenlijk vreemden voor elkaar; redenen waarom de oude heer Eck Peter uitnodigt voor een boottochtje op het meer, maar Peter die geen zin heeft om erop uit te trekken, blijft die bewuste middag in het hotel hangen. Als zijn vader vermist wordt en bij Peter kledingstukken gevonden worden die van Eck senior zijn, gaat de plaatselijke commissaris (Sasse) het Peter zeer moeilijk maken, maar er is natuurlijk veel meer aan de hand. Zo heeft Peter nog een stiefmoeder (Jesserer) en een stiefbroer (Lutz). Trage maar geen slechte wie-is-de-dader naar de gelijknamige roman van Gerhard Roth. De weinig bekende spelers zetten behoorlijke rollen neer. Voer voor genreliefhebbers.

Eine Firma für die Ewigkeit

1984 | Sciencefiction

Duitsland 1984. Sciencefiction van Rolf Gmöhling. Met o.a. Jim Kain, Rudolf Schwarz, Peter Schlesinger, Karl-Heinz Grewe en Siegfried Zimmerschied.

Deze film is een afschrikwekkende visie op de toekomst in de Bondsrepubliek. Het politieke systeem is ingestort en de militairen regeren. De meeste mensen leven van zogenaamd 'werkschuwengeld'. Arno Noppe heeft de moed nog niet opgegeven, zoekt en vindt werk, maar faalt ten slotte door de totale instorting van de maatschappij.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rudolf Schwarz op televisie komt.

Reageer