Steven R. Monroe

Regisseur

Steven R. Monroe is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

End of the World

2013 | Sciencefiction

Canada/Verenigde Staten 2013. Sciencefiction van Steven R. Monroe. Met o.a. Greg Grunberg, Neil Grayston, Brad Dourif en Merrilyn Gann.

In de tsunami van apocalyptische B-films van tv-zender Syfy komt af en toe een film bovendrijven die net iets minder slecht is dan de rest. End of the World is zo'n film: clichérijk en ongeloofwaardig, maar vol zelfspot en goed geschreven dialogen. Tv-ster Grunberg (Heroes) speelt een rampenfilm-aficionado die er al jaren van droomt zelf eens het middelpunt van een wereldvernietigende catastrofe te zijn. Tot hij op een dag door een mysterieuze onweersbui des dood op zijn wenken wordt bediend.

The 12 Disasters of Christmas

2012 | Sciencefiction

Canada 2012. Sciencefiction van Steven R. Monroe. Met o.a. Ed Quinn, Magda Apanowicz, Holly Elissa en Ryan Grantham.

Kerstavond. Als een mysterieuze ster aan de hemel apocalyptische gebeurtenissen lijkt in te luiden, is een meisje misschien de enige die het einde der tijden kan voorkomen.

House of 9

2005 | Horror, Thriller

Verenigde Staten/Roemenië/Duitsland/Frankrijk 2005. Horror van Steven R. Monroe. Met o.a. Dennis Hopper, Kelly Brook, Hippolyte Girardot, Peter Capaldi en Susie Amy.

Negen willekeurig gekozen mensen worden gedrogeerd, ontvoerd en opgesloten in een met camera's volgehangen villa. Ze zijn onderdeel van een sadistisch spel, waarbij slechts één van hen de villa levend mag verlaten. En die krijgt dan ook nog vijf miljoen dollar. Al snel staan de negen elkaar naar het leven. Deze lugubere variant van Big Brother werd gemaakt door de als cameraman begonnen Monroe, en ziet er verzorgd uit. Matig acteerwerk (Hopper als Ierse priester mag voluit schmieren), haperende montage en een weinig origineel script doen dat dan weer teniet.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Steven R. Monroe op televisie komt.

Reageer