Andrés Resino

Acteur

Andrés Resino is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Regreso del más allá

1982 | Horror

Spanje 1982. Horror van Juan José Porto. Met o.a. Andrés Resino en Ana Obregón.

Een jongen raakt getraumatiseerd nadat hij aanwezig was bij de verkrachting en daaropvolgende dood van zijn moeder. Vervolgens huurt hij het huis waar de tragedie plaatsgreep. Een onvertoonbare en bovendien pretentieuze film.

En mil pedazos

1981 | Mysterie

Spanje/Mexico 1981. Mysterie van Carlos Puerto. Met o.a. Hugo Stiglitz, Victoria Vera, Héctor Alterio, José Calvo en Andrés Resino.

Een privé-detective wordt verliefd op een jonge vrouw die sprekend op zijn overleden dochter lijkt. Een armzalige en pretentieuze thriller die 'klassiek' wil zijn en vol zit met verwijzingen naar VERTIGO van Hitchcock.

Los Cántabros

1980 | Avonturenfilm

Spanje 1980. Avonturenfilm van Jacinto Molina. Met o.a. Paul Naschy, Dan Barry, Verónica Miriel, Julia Saly en Alfredo Mayo.

Een Cantabrische aanvoerder komt in opstand tegen het Romeinse Rijk. Het klassieke knoeiwerk van Jacinto Molina/Paul Naschy, maar nu met enkele goede acteurs in de bijrollen.

L Mansión de la niebla

1972 | Horror

Spanje/Italië 1972. Horror van Francisco Lara Polop. Met o.a. Analía Gadé, Evelyn Stewart, Andrés Resino, Alerto Dalbes en Eduardo Fajardo.

Een paar komt toevallig in een huis terecht dat vlakbij een kerkhof ligt dat een slechte naam heeft. Een grove film die veel elementen copieërt van anderen, hoewel hij gemaakt is met een zeker gevoel voor esthetiek.

Jack, el destripador de Londres

1971 | Horror

Spanje/Italië 1971. Horror van José Luis Madrid. Met o.a. Paul Naschy, Patricia Loren, Orchidea de Santis en Andrés Resino.

De bloederige rooftochten van Jack the Ripper... Zonder enige twijfel de slechtste filmische versie over het leven van de armzalige maar 'beroemde' Londense moordenaar.

Días de viejo color

1967 | Romantiek

Spanje 1967. Romantiek van Pedro Olea. Met o.a. Cristina Galbó, Andrés Resino, Gonzalo Caãs, María Martín en Luis Eduardo Auto.

Tijdens de Paasweek wordt een adolescente verliefd op een leeftijdsgenoot. Een onrijpe en onduidelijke film, het debuut van Pedro Olea, gemaakt in samenwerking met de regisseur Luis G. Berlanga.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andrés Resino op televisie komt.

Reageer