Pedro Galindo

Regisseur, Acteur

Pedro Galindo is regisseur en acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Ráfaga de plomo

1986 | Western

Mexico 1986. Western van Pedro Galindo. Met o.a. Fernando Aldama, Mario Aldama en Jorge Reynosa.

Tussen een sheriff en een inwoner van diens gemeente is een vijandschap ontstaan, om de liefde van de vrouw van de sheriff en het vaderschap van haar dochter. Dan wordt de ander beschuldigd van een massamoord in een dorpje in Texas. Deze Mexicaanse western is niet slecht, een beetje onsamenhangend maar goed gespeeld.

Siete en la mira

1985 | Actiefilm

Mexico 1985. Actiefilm van Pedro Galindo. Met o.a. Mario Almada, Fernando Almada, Jorge Reynoso en Eleazar García jr..

Een groep punkers arriveert in een rustig dorpje. De 'sheriff' van het plaatsje is van mening dat het geen kwaad kan hen met rust te laten, maar zijn assistent denkt er anders over. Een domme film, een van de vele die door de familie Galindo geproduceerd zijn.

Carabina 30-30

1958 | Avonturenfilm, Musical

Mexico 1958. Avonturenfilm van Miguel M. Delgado. Met o.a. Rosita Quintana, Luis Aguilar, Pedro Galindo en Andrés Soler.

Een leider van de revolutie wil trouwen met een meisje dat hem echter afwijst omdat zij verliefd is op zijn luitenant. Plagiaat, maar zelfs dat is nog te veel eer, van WINCHESTER 73 van Anthony Mann uit 1950. Het gebrek aan actie probeert men te verbloemen met een groot aantal liedjes.

Cielito lindo

1956 | Avonturenfilm, Musical

Mexico 1956. Avonturenfilm van Miguel M. Delgado. Met o.a. Rosita Quintana, Luís Aguilar, Carlos López Moctezuma en Pedro Galindo.

Ten tijde van de Mexicaanse Revolutie moeten twee geliefden van elkaar scheiden. Deze film wil ons doen geloven dat de Revolutie door liedjes werd gewonnen. Dom hè?

La Bandida

1948 | Drama, Avonturenfilm

Mexico 1948. Drama van Agustín P. Delgado. Met o.a. Rosa Carmina, Pedro Galindo en Fernando Soto 'Mantequilla'.

Een knappe, bazige vrouw houdt alle mannen van het dorp in onzekerheid, totdat er iemand komt die zich niet laat intimideren. Het mag duidelijk zijn dat dit een nogal 'macho'- film is.

En la hacienda de la Flor

1948 | Drama

Mexico 1948. Drama van Ernesto Cortazar. Met o.a. Pedro Armendáriz, Rosario Durcal en Pedro Galindo.

De zoon van de beroemde Juan Charrasqueado wil de jonge Rosa veroveren, maar daarvoor moet hij in de clinch met haar verloofde en zijn goede vriend. Dit zeer zwakke vervolg op JUAN CHARRASQUEADO is net zo'n 'macho'-film als de voorgaande en is tevens bekend als EL HIJO DE JUAN CHARRASQUEADO.

En cada puerto un amor

1948 | Drama

Mexico 1948. Drama van Ernesto Cortázar. Met o.a. Domingo Soler, Blanca Estela Pavón en Pedro Galindo.

De film beschrijft leven in een cabaret, waar de vrouwen de mannen meeslepen in hartstochtelijke affaires, die hen in extase brengen. Het onderwerp is erg afgezaagd en de regie is zwak.

La Reina de Méjico

1940 | Drama, Historische film

Mexico 1940. Drama van Fernando Méndez. Met o.a. Maritza Nieto, Tito Junco en Pedro Galindo.

Aan de Indiaan Juan Diego verschijnt de Maagd van Guadalupe. De eerste film van Méndez, zó middelmatig dat hij meteen naar de provincie verdween. Jaren later zou Méndez de waardering genieten van een groot deel van de Franse pers door zijn horrorfilms.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pedro Galindo op televisie komt.

Reageer