Kitty McShane

Acteur

Kitty McShane is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Mother Riley Meets the Vampire

1952 | Horror, Misdaad, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1952. Horror van John Gilling. Met o.a. Bela Lugosi, Arthur Lucan, Dora Bryan, Richard Wattis en Philip Leaver.

Een misdadiger denkt dat hij een vampier is en wil de wereld veroveren met behulp van een robot; de oude moeder Riley dwarsboomt hem. Deze curieuze film is beter dan de meeste afleveringen uit de Old Mother Riley-serie, voornamelijk door de regie van Gilling en de rol van Lugosi. Ook bekend als MY SON THE VAMPIRE, OLD MOTHER RILEY MEETS THE VAMPIRE, VAMPIRE OVER LONDON en KING ROBOT.

Old Mother Riley's Jungle Treasure

1951 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1951. Komedie van Maclean Rogers. Met o.a. Arthur Lucan, Kitty McShane, Garry Marsh, Cyril Chamberlain en Robert Adams.

Een wasvrouw gaat op zoek naar een verborgen schat, nadat ze in een antiekwinkel een landkaart met aanwijzingen gevonden heeft. Niets ontziende gangsters zitten haar op de hielen. Een blijspel rond Moedertje Riley. Er zijn een paar sterke momenten: vooral Garry Marsh is leuk als brokkenpiloot.

Old Mother Riley, Headmistress

1950 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1950. Komedie van John Harlow. Met o.a. Arthur Lucan, Kitty McShane, Willer Neal, Cyril Smith en C. Denier Warren.

Een vrouw erft wat geld (en de wasserij waar zij werkt) en ze koopt daarmee de school waar haar dochter les geeft. Een dijenkletser, speciaal gemaakt voor Lucan & McShane, waarin Arthur Lucan alle kans krijgt om te schitteren in de rol van wasvrouw, die we zo goed van hem kennen.

Old Mother Riley's New Venture

1949 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1949. Komedie van John Harlow. Met o.a. Arthur Lucan, Kitty McShane, Chili Bouchier, Willer Neal en Sebastian Cabot.

Een wasvrouw moet op een hotel passen. Ze wordt ervan beschuldigd dat zij een serie berovingen heeft georganiseerd. Er zit kraak noch smaak aan deze overrijpe, zelfs een beetje rotte appel aan de boom van de Old Mother Riley-komedies.

Old Mother Riley M.P.

1939 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1939. Komedie van Oswald Mitchell. Met o.a. Arthur Lucan, Kitty McShane, Torin Thatcher en Henry Longhurst.

Een oudere doch geestvolle wasvrouw wordt op onredelijke manier ontslagen en zij neemt wraak door het bij parlements- verkiezingen op te nemen tegen haar baas. Een vroege film van de Engelse 'dame' Arthur Lucan, die echter niet veel lach kan peuren uit het afschuwelijk vormeloze verhaal.

Old Mother Riley in Paris

1938 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1938. Komedie van Oswald Mitchell. Met o.a. Arthur Lucan, Kitty McShane, Jerry Verno, Magda Kun C. en Dernier Warren.

In de tweede OLD MOTHER RILEY-film gaat de titel-personage met haar dochter naar Parijs, waar ze voor een spion wordt aangezien. Een zeer Britse klucht, die veertig jaar na de laatste film (1952) in Engeland tederheid en nostalgie opwekt vanwege vijf en twintig jaar succes, maar daarbuiten slechts matig genietbaar is. Het waren goedkoop geproduceerde films en dat valt een buitenstaander des te meer op.

Stars on Parade

1936 | Komedie, Muziek

Verenigd Koninkrijk 1936. Komedie van Oswald Mitchell en Challis Sanderson. Met o.a. Edwin Lawrence, Albert Whelan, Syd Harrison, Max Harrison en Jimmy James.

Revue-artiesten en aankomende sterretjes ontmoeten elkaar in de bar van het theater en in het koffietentje in de straat, ook wel De Sterrenparade genoemd. Het onlogische verhaal is niet meer dan een goed excuus om een paar geweldige nummers van topkwaliteit aan elkaar te rijgen: met name van Jimmy James, Robb Wilton en Lucan & McShane, die hiermee hun filmdebuut maken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kitty McShane op televisie komt.

Reageer