Manolo Cardona

Acteur

Manolo Cardona is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Contracorriente

2009 | Drama

Peru/Colombia/Frankrijk/Duitsland 2009. Drama van Javier Fuentes-León. Met o.a. Cristian Mercado, Tatiana Astengo en Manolo Cardona.

Miguel (Mercado) woont met zijn hoogzwangere vrouw Mariela (Astengo) in een klein vissersdorpje in Peru, waar iedereen alles weet van iedereen. Toch heeft Miguel verborgen gehouden dat zijn Grote Liefde niet Mariela is, maar Santiago (Cardona), omdat zijn buren moeite hebben met homoseksualiteit, en hijzelf eigenlijk ook. De zaken worden nog wat complexer als Santiago overlijdt en terugkomt als geest, die alleen door Miguel gezien kan worden. Mooi magisch-realistisch drama met uitstekend spel en prachtige fotografie. Publieksprijs op het Sundance-festival.

Beverly Hills Chihuahua

2008 | Komedie, Avonturenfilm, Drama, Familiefilm, Romantiek

Verenigde Staten 2008. Komedie van Raja Gosnell. Met o.a. Piper Perabo, Jamie Lee Curtis en Manolo Cardona.

Paris Hilton - en met haar vele andere Chihuahua-liefhebbers - kunnen niet blij zijn met de uiteindelijke boodschap van Disneys pratende dieren-film. We zijn meer dan een mode-accessoire, leert de nuffige Beverly Hills-Chihuahua Chloe tijdens een bewogen reis van haar Mexicaanse soortgenootjes. Toch moet de film het vooral hebben van mensen die geen genoeg krijgen van kleine schoothondjes in mini-kleren. En dan nog is het door het gebrek aan spitsvondige invallen en originele plotwendingen een lange zit.
In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van oa Angela Schijf (Chloe), Katja Schuurman (Rachel), Bridget Maasland (tante Viv) en Tony Neef (Sebastian).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Manolo Cardona op televisie komt.

Reageer