Nick Gregory

Acteur, Scenarist

Nick Gregory is acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

The Road From Erebus

2002 | Mysterie, Thriller, Romantiek, Horror

Verenigde Staten 2002. Mysterie van David Sporn. Met o.a. Brenda Price, D. James Reynolds, Morton Hall Millen, Paige Balitski en Lesley Morris.

Barry Altman (Reynolds), een pedanterige would-be schrijver zonder inspiratie houdt zich als boekenredacteur in leven. Hij ontmoet de knappe Helen (Price), die een reclamebureau leidt. Barry beleeft met Helen de hartstochtelijkste nacht van zijn leven. Helen heeft hem weer energie gegeven om de pen ter hand te nemen, al weet hij nog niet wat hij aan het papier zal toevertrouwen. De volgende morgen verlaat Helen overhaast Barry`s flat. Ze is in paniek, maar Barry heeft dat nog niet helemaal in de smiezen. Als ze niet meer komt opdagen, gaat Barry haar zoeken in een kunstgalerie, waarover zij gesproken had. Daar treft hij Roxanne (wederom Price) aan, die een sprekende gelijkenis vertoont met Helen. Ze kent Helen, maar laat zich laatdunkend over haar uit. Dan komt Helen weer op de proppen en Barry begrijpt dat zij een trauma heeft opgelopen door haar ex-minnaar Clootie (Millen). Barry heeft nu een onderwerp voor zijn boek, waaraan hij zo snel mogelijk wil beginnen. Dan is Helen weer verdwenen, maar hij weet nu waar hij haar moet zoeken. Hij gaat naar Clootie waar hij de onderworpen Heidi (wederom Price) vindt. Zij wordt zwaar mishandeld door Clootie. Barry's nieuwe boek gaat over seks en een vrouw met drie persoonlijkheden. Krijgt het een happy-end en Clootie zijn verdiende loon? De mooie Price en Altman doen erg hun best in het regiedebuut van Sporn, die in het filmvak alleen maar administratieve ervaring had opgedaan. Het is bij deze film dan ook voorlopig gebleven. De ontstaansgeschiedenis van deze B-film voor de tv weerspiegelt een parcours van bijna zeven jaar, dat afgelegd moest worden voordat de film voor het grote publiek in première ging op de Amerikaanse thuisbuis. Het concept voor de film werd voltooid in 1996. In 1999 werd de film gedraaid, maar het duurde tot 2002 totdat HBO bereid was de griezelige film met bloot te tonen aan zijn abonnees. Het scenario is van regisseur/producent Sporn. Het camerawerk is van Ben Wolf.

Marshal Law

1996 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Stephen Cornwell. Met o.a. Jimmy Smits, James LeGros, Vonte Sweet, Scott Plank en Channon Roe.

De weduwnaar en ex-U.S. Marshal Jack Coleman heeft zijn werk afgerond op het bouwterrein van Highland Glen, een veilige, afgesloten wijk in de voorstad van Los Angeles. Hij staat op het punt met zijn kinderen terug te gaan naar Texas, maar zijn twee vrienden Randall en Lilly, momenteel de enige bewoners van de uit acht huizen bestaande wijk, proberen hem ervan te overtuigen te blijven. Wanneer de stad door een verwoestende aardbeving wordt getroffen ontstaat er grote chaos. Een groep criminelen, geleid door de psychopaat Cougar, terroriseert de buurt en intimideren eenieder die hun in de weg staat. Jacks instinct als politieman krijgt de overhand wanneer hij de bendeleden een voor een te grazen neemt

Last Summer In The Hamptons

1995 | Komedie

Verenigde Staten 1995. Komedie van Henry Jaglom. Met o.a. Victoria Foyt, Viveca Lindfors, Jon Robin Baitz, Melissa Leo en Martha Plimpton.

Deze film is de kroniek van een drie generaties van toneelspelers, filmacteurs en varieté-artiesten, die met elkaar in een groot landhuis, The Hamptons, wonen. Ze vormen veel eerder een gemeenschap dan een hechte familie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nick Gregory op televisie komt.

Reageer