Hugh Webster

Acteur

Hugh Webster is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Never Cry Wolf

1983 | Documentaire, Drama

Verenigde Staten 1983. Documentaire van Carroll Ballard. Met o.a. Charles Martin Smith, Brian Dennehy, Zachary Ittimangnaq, Samson Jorah en Hugh Webster.

Drie jaar voorbereiding was er nodig om dit verhaal te verfilmen over een bioloog die in het hoge noorden onderzoek doet naar het vermeend wrede jaaggedrag van een roedel wolven. Een sterke rol van Smith als de excentrieke onderzoeker die na een barre winter bij de wolven zelf een beetje wolf is geworden. Gefilmd tegen het schitterend decor van Alaska.

Get Back

1972 | Drama

Canada 1972. Drama van Donald Shebib. Met o.a. Michael Parks, Bonnie Bedilia, Chuck Shamata, Henry Beckman en Hugh Webster.

Een warm en menselijk verhaal over vijf personen die samen een poging doen om de sleur van het dagelijks leven in een mijnwerkersstad te doorbreken. Een van hen sterft, maar de andere vier gaan tot het uiterste door om hun doel - bevrijding - te bereiken.

The Reincarnation

1971 | Horror

Canada 1971. Horror van Don Haldane. Met o.a. Jack Creley, Jay Reynolds, Trudy Young, Hugh Webster en Gene Tyburn.

Een low budget-produktie over een oudere man, die zijn einde nabij weet en daarom een bevriend kunstenaar overhaalt te assisteren bij een reïncarnatie-ritueel. Het scenario is zwak, maar Haldane's inventieve regie en Creley's sterke hoofdrol maken deze film niettemin tot een cult -succes.

King of the Grizzlies

1970 | Drama

Verenigde Staten/Canada 1970. Drama van Ron Kelly. Met o.a. John Yesno, Chris Wiggins, Hugh Webster en Jack Van Evera.

Een standaard Disney-dierenverhaal over een Indiaan die de 'broer' was van een babybeer en die nu tegenover de volwassen grizzly komt te staan. In de originele versie wordt het commentaar gesproken door Winston Hibler.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hugh Webster op televisie komt.

Reageer