Beate Tyszkiewicz

Acteur

Beate Tyszkiewicz is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Schach von Wuthenow

1976 | Historische film, Romantiek

DDDE/Duitsland 1976. Historische film van Richard Engel en Christian Collin. Met o.a. Beate Tyszkevicz, Marga Legal, Michael Gwisdek, Matthias Molter en Petra Kelling.

Ritmeester Von Schach redt zijn militaire carrière door te trouwen met de zwangere Victoire, maar hij verliest zijn zelfrespect en pleegt zelfmoord. Een vage, weinig diepgravende film. Tegen de achtergrond van het Berlijn van 1806 maken stereotiepen duidelijk welke problemen het maken van keuzes kan opleveren. Naar een boek van Theodor Fontane, door de regisseur en Christian Collin tot scenario bewerkt.

Wszystko na sprzedaz

1969 | Documentaire, Biografie, Drama

Polen 1969. Documentaire van Andrzej Wajda. Met o.a. Beata Tyszkiewicz, Elzbieta Czy[KA9]zewska, Andrzej Lapicki, Witold Holtz en Potocka Małgorzata.

Een film in memoriam Zbigniew Cybulski, die op tragische wijze om het leven kwam, en een openhartige getuigenis van Wajda over de zin en de moraal van zijn filmkunst. De meeste acteurs spelen zichzelf, spreken hun eigen teksten en treden onder hun eigen naam op. De titel slaat op hen, die er hun beroep van hebben gemaakt 'alles te koop' aan te bieden, zichzelf, hun eigen gedachten, gevoelens en ervaringen. Daarom is de film een gewetensonderzoek, hier en daar zelfs een soort vivisectie, wreed soms, maar steeds oprecht. Enigszins te vergelijken met Fellini's OTTO E MEZZO.

De Man die zijn haar kort liet knippen

1966 | Mysterie, Drama

België 1966. Mysterie van André Delvaux. Met o.a. Senne Rouffaer, Beata Tyszkiewicz, Hector Camerlynck, Luc Philips en Francois Bernard.

Een mysterieuze, veelgeprezen film naar de gelijknamige neo- mystieke roman van Johan Daisne over een Vlaamse advocaat, verliefd op een mooi jong meisje, van wie het na afloop nog niet vaststaat of zij door de oudere man werd vermoord of niet. Puntgaaf in beeld gezet met camerawerk van Ghislain Cloquet.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Beate Tyszkiewicz op televisie komt.

Reageer