Robert Beal

Acteur

Robert Beal is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Martha... Martha

2001 | Drama

Frankrijk 2001. Drama van Sandrine Veysset. Met o.a. Valérie Donzelli, Yann Goven, Lucie Régnier, Lydia Andrei en Séverine Vincent.

Martha (Donzelli) is de moeder van Lise (R[KA1]egnier), en Reymond (Goven) is waarschijnlijk de vader. Reymond verkoopt tweedehands kleren op de markt, en hij kan daarmee het gezin maar net onderhouden. Martha is een labiele losbol, die af en toe naar caf[KA1]es gaat om flink te drinken en stevig te flirten. Haar ijzige ouders (Ferran en Beal) weten niet eens dat Martha een dochter heeft. Martha heeft een zuster, Marie (Andrei), die moeder is van een tweeling en in Spanje woont. Marie is getrouwd met Juan (Cruz). De standvastige Reymond maakt zich regelmatig zorgen dat Martha zich wat zal aandoen of dat haar iets zal overkomen als zij aan de zwier gaat. Dat gebeurt ook als ze door een stel kerels na een zuippartij in een bar verkracht wordt. Een bezoek van Martha, Lise en Reymond aan Marie, die in het geheel niet blij is om haar zus te zien, eindigt in een ramp, waarbij Martha iedereen in verlegenheid brengt. Na het geslaagde Y AURA- T-IL DE LA NEIGE À NOËL ? de derde film van Veysset over de minder bevoorrechte klasse met kwetsbare personages. De verrassing is er nu wel vanaf, maar de spelprestaties zijn onder haar sterke regie uitstekend. Het scenario van regisseuse Veysset en Sebastien Regnier zit hecht in elkaar en blijft boeien. De kleine Régnier is beslist een openbaring. Het camerawerk is van Hélène Louvart.

Contra Conspiracy

1988 | Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Tom Dewier. Met o.a. Duncan Savage, Tom Maher, Blake Bahner, Robert Beal en Vicki Stephenson.

Domme B-film over een filmploeg op locatie die geconfronteerd wordt met agressieve wapensmokkelaars die bijna de hele crew neermaait. Vijf overlevenden (net genoeg voor het beperkte budget) trachten met de middelen waarover zij beschikken uit de handen van de killers te vluchten. Het scenario is van regisseur Dewier.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Beal op televisie komt.

Reageer