Earl Owensby

Regisseur, Acteur, Producer

Earl Owensby is regisseur, acteur en producer.
Er zijn 7 films gevonden.

Rottweiler: Dogs of Hell

1983 | Horror

Verenigde Staten 1983. Horror van Worth Keeter. Met o.a. Earl Owensby, Bill Gribble, Ashley Blythe, Robert Bloodworth en Regan Forman.

VV.

Living Legend

1980 | Drama, Muziek

Verenigde Staten 1980. Drama van Worth Keeter. Met o.a. Earl Owensby, Ginger Alden, William T. Hicks, Jerry Rushing en Greg Carswell.

Owensby is een Elvis-achtige artiest; zijn vriendin wordt gespeeld door Alden, de laatste vriendin van de echte Elvis. Grof en vals; uw twaalf jaar oude neefje zou een professionelere film afleveren.

Buckstone County Prison

1980 | Misdaad, Actiefilm, Drama

Verenigde Staten 1980. Misdaad van Earl Owensby. Met o.a. Earl Owensby en David Allen Coe.

Gebaseerd op waar gebeurde feiten wordt het verhaal verteld van een halfbloed-Indiaan die door de politie van North Carolina af en toe als spoorzoeker wordt ingehuurd om ontsnapte gedetineerden te kunnen inrekenen. De man wordt uiteraard gehaat door de gevangenen en door een hulpje van een sheriff. Hij wordt gearresteerd en aan de gedetineerden 'uitgeleverd'. Vrij aardig voor een B-film.

Wolfman-A Lycanthrope

1978 | Horror

Verenigde Staten 1978. Horror van Worth Keeter. Met o.a. Earl Owensby, Kristina Reynolds, Ed Grady, Helene Tryon en Victor Smith.

Na de dood van zijn vader erft een man de vloek die op de familie rust: hij verandert in een weerwolf. Een low- budget poging om spanning te wekken, waarbij zelfs de volle maan er onecht uitziet.

Death Driver

1977 | Actiefilm

Verenigde Staten 1977. Actiefilm van Jimmy Huston. Met o.a. Earl Owensby, Mike Allen, Patty Shaw, Mary Ann Hearn en Worth Keeter.

De stuntrijder Rex Randolph werd tijdens een levensgevaarlijke stunt zwaar gewond. Tien jaar later werkt hij aan zijn come-back om zich nog eenmaal te bewijzen. Een rommelige film en nauwelijks boeiend.

Dark Sunday

1976 | Misdaad

Verenigde Staten 1976. Misdaad van Jimmy Huston. Met o.a. Earl Owensby, Monique Proulx, Philip Lanier, Ron Lampkin en Sheree White.

In een Middenamerikaans stadje besteedt een dominee al zijn liefde en tijd aan de opvang van drugsverslaafden. Nadat zijn familie door een heroïne-bende is vermoord, neemt hij het recht in eigen hand en start een niets ontziende klopjacht op de bende. Nauwelijks de moeite waard.

Challenge

1975 | Actiefilm

Verenigde Staten 1975. Actiefilm van Martin Beck. Met o.a. Earl Owensby, Doug Hale, Elizabeth Upton, Maurice Hunt en Kathleen Devine.

Deze langdradige low-budget actiefilm komt met een portret van de Amerikaanse democratie en het is beter verder niets toe te lichten. Een heldhaftige regeringsvertegenwoordiger zorgt er met gevechten en achtervolgingsritten voor dat `de verkeerde man` de plaatselijke verkiezingen niet wint. Een vroeg, weinig uitgewerkt probeersel van Owensby, producent en (oerslechte) bijrol-acteur in kleine films, die veel geld opbrachten en werden vertoond in drive-in bioscopen op het platteland in het Amerikaanse zuiden. Ook bekend als MANHUNTER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Earl Owensby op televisie komt.

Reageer