Guillermo Rivas

Acteur

Guillermo Rivas is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Se sufre pero se goza

1986 | Komedie, Sportfilm

Mexico 1986. Komedie van Julio Ruíz Llaneza. Met o.a. Rafael Inclán, Evita Muñoz en Guillermo Rivas.

Een manager en zijn chauffeur besluiten rijk te worden door een show op te zetten met uitsluitend vrouwelijke wordtelaars. Zo zal een gemaskerde vrouw tegen een vrouw in bikini vechten en de verliester zal zich óf van haar masker óf van haar bikini moeten ontdoen. Een grove en komedie zonder al te veel verhaal en humor die op een plompe en groteske wijze is uitgevoerd.

Ese loco hospital

1986 | Komedie

Mexico 1986. Komedie van Julio Ruiz Llaneza. Met o.a. Susana Dosamantes, Fernando Luján en Guillermo Rivas.

In een ziekenhuis, waarvan het huurcontract bijna is afgelopen, gebeuren de meest uiteenlopende dingen. Flauwe komedie zonder begin of einde en volkomen oninteressant.

Los hermanos Centella

1966 | Western

Mexico 1966. Western van Fernando Fernández. Met o.a. Dacia González, Jaime Fernández, Dagoberto Rodríguez en Guillermo Rivas.

Nadat haar ouders zijn vermoord door de dorpstiran, wordt een meisje meegenomen door twee broers, 'outlaws', die haar grootbrengen en beloven de moord op haar ouders te zullen wreken. Hoewel af en toe wat melodramatisch toch een redelijke western. Kreeg een vervolg in EL FORASTERO VENGADOR.

El asalto

1964 | Avonturenfilm

Mexico 1964. Avonturenfilm van Jaime Salvador. Met o.a. Alvaro Zermeño, María Duval, Guillermo Rivas en Héctor Suárez.

Het vervolg op LA MALDICIÓN DEL ORO, waarin de gemaskerde Felipe Reyes, 'El Justiciero', erin slaagt een roversbende op te rollen.

El Rostro de la muerte

1963 | Avonturenfilm, Actiefilm

Mexico 1963. Avonturenfilm van Jaime Salvador. Met o.a. Irma Dorantes, Alvaro Zermeño, Alfonso 'Pompín' Iglesias en Guillermo Rivas.

Vervolg op LA BANDA DEL FANTASMA NEGRO, weer met 'El Justiciero', en gemaakt door dezelfde filmploeg; bestaat uit drie episoden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Guillermo Rivas op televisie komt.

Reageer