Chris Barrington

Acteur

Chris Barrington is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Model Behaviour

2000 | Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 2000. Familiefilm van Mark Rosman. Met o.a. Maggie Lawson, Kathie Lee Gifford, Jesse Nilsson, Justin Timberlake en Daniel Clark.

Alex Burroughs (Lawson) is zestien, verliefd op Eric Singer (Nilsson), maar o, zo verlegen en niet populair bij het kliekje op school. Tijdens de presentatie van het boek van gevierd teeny model Janine Adams (nogmaals Lawson) brengt Alex voor de cateringfirma van haar ouders de warme hapjes rond en ontmoet in het toilet Janine. Het tweetal ziet in de spiegel dat ze als twee druppels water op elkaar lijken en besluiten hun identiteit te verwisselen, want Janine kan haar leven dat door anderen bepaald wordt niet meer aan, terwijl Alex wel zin heeft in een nieuw avontuur. De meest onvoorstelbare zaken gebeuren, want alleen Alex en Janine weten van hun verwisseling; ze hebben bovendien de nodige grappen en streken in petto. Turbulente tijden breken aan voor Jason Sharp (Timberlake). Deze film is vooral bedoeld voor meisjes van dertien tot zestien en het kan hen helemaal niet schelen of er goed in geacteerd wordt. Ze vinden het heel belangrijk om naar Nilsson en Timberlake te kijken en identificeren zich eerder met Alex dan met Janine. Het onbenullige scenario is van David Kukoff en Matt Roshkow naar de flauwe meisjesroman Janine & Alex, Alex & Janine van Michael Levine, die ongetwijfeld The Prince and The Pauper van Mark Twain gelezen heeft. Het camerawerk is van Laszlo George. Ook bekend als JANINE & ALEX: COVER GIRLS.

Ambush at Devil's Gap

1966 | Familiefilm, Avonturenfilm, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1966. Familiefilm van David Eastman. Met o.a. Chris Barrington, Sue Sylvaine, Stephen Brown, Deane Gardiner en Jacqueline Mitchell.

Jeugdfilm (aanvankelijk bedoeld als serie: zes episoden van zestien minuten). Kinderen beschermen een excentrieke professor tegen gangsters die hem een revolutionaire uitvinding afhandig willen maken. Aantrekkelijk locatiewerk, o.m. in Cairngorm Mountains en aan Loch Duich, Schotland.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chris Barrington op televisie komt.

Reageer