David Glover

Acteur

David Glover is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Blue Juice

1995 | Drama, Familiefilm, Komedie

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1995. Drama van Carl Prechezer. Met o.a. Sean Pertwee, Steven Mackintosh, Ewan McGregor, Peter Gunn en Heathcote Williams.

Ooit was J.C. (Pertwee) een surfer die de golven beheerste als geen ander. Hij is nu nog een slappe door rugklachten gevelde dertiger, die zelfs in bed niet meer presteert. Dit zorgt voor de nodige spanningen tussen hem en zijn vriendin Chlo[KA3]e (Jones). Als hij met enkele vrienden erop uit trekt, op zoek naar dé ultieme golf, breekt ze met hem. Volgens een van zijn vrienden is er een geweldige branding op komst aan de gevaarlijke, rotsachtige kust van Cornwall, bijgenaamd Boneyard. Tamelijk zinloze film over een groepje jonge mensen die nog een laatste grote avontuur willen beleven, voordat zij verantwoordelijke medeburgers worden. Het is allemaal sympathiek en heel charmant, maar je vraagt je achteraf wel af wat het nut was van dit portret over mensen die alleen voor het surfen leven. Peter Salmi, Prechezer en Tim Viglio schreven het scenario dat in mooie beelden werd omgetoverd door Richard Greatrex. Op de sountrack een collectie van bekende surf-songs. Dolby Stereo S.R. Digital.

10-Speed

1976 | Sportfilm, Drama, Romantiek

Verenigde Staten 1976. Sportfilm van Steven A. Hull. Met o.a. William Woodbridge, Patricia Hume, Sandy Silverthorne, David Glover en Jordan Welch.

Twee ex-geliefden zijn concurrenten in een fietsmarathon van 400 mijl van San Francisco naar Malibu in Calafornië. Langdradige romantiek en tegenslagen volgen, en twee onbetekenende oplichters trachten in het minst interessante subplot de race te winnen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Glover op televisie komt.

Reageer