Eulalio 'Piporro' González

Acteur

Eulalio 'Piporro' González is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Dos gallos en palenque

1959 | Komedie, Musical

Mexico 1959. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Eulalio 'Piporro' González, Guillermo Rodríguez Blanco, Elda Peralta en Oscar Ortíz de Pinedo.

Na gestreden te hebben om de liefde van een vrouw moeten twee mannen genoegen nemen met twee andere meisjes, als de eerste met en rijke magnaat trouwt. Een toeristische lofzang op Mexico en Venezuela, waar deze matige film werd opgenomen.

Me gustan valentones

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Julián Soler. Met o.a. Luis Aguilar, Rosita Quintana, Eulalio 'Piporro' González en Andrés Soler.

Teneinde zich te ontdoen van haar talrijke aanbidders, trouwt een rijke grootgrondbezitster met een zojuist uit de VS aangekomen Mexicaan, die echter, tot algemeen vermaak van het dorp, helemaal niet zo'n macho blijkt te zijn als zij wel zou willen. Een volmaakt oninteressante verontschuldiging van het machismo.

Dos corazones y un cielo

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Demetrio González, Eulalio 'Piporro' González, Rosa de Castilla en Carlos Orellana.

Als gevolg van een misverstand en jaloezie, staat een echtpaar op het punt om te scheiden. Deze komedie wil ons doen geloven dat de twisten van een stel Mexicaanse zangers te wijten zijn aan buitenlandse invloeden. Een lofzang op het chauvinisme.

Acapulqueña

1958 | Komedie, Musical

Mexico 1958. Komedie van Ramón Pereda. Met o.a. María Antonieta Pons, Manuel Capetillo, Eulalio 'Piporro' González en Oscar Ortíz de Pinedo.

Drie mannen hebben hun zinnen gezet op een mooi meisje uit Acapulco, van wier danskwaliteiten zij zo onder de indruk zijn, dat zij haar het voorstel doen om met hen op wereldtournee te gaan. Onbetekenend, belachelijk en dom.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eulalio 'Piporro' González op televisie komt.

Reageer