Starletta Dupois

Acteur

Starletta Dupois is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Thing Called Love

1993 | Muziek, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1993. Muziek van Peter Bogdanovich. Met o.a. River Phoenix, Samantha Mathis, Dermot Mulroney, Sandra Bullock en K.T. Oslin.

Nashville, Tennessee. De bakermat van Country & Western Music. Iedereen hoopt in dit Mekka ontdekt te worden, ook songschrijfster Miranda Presley (Mathis), die speciaal uit New York is overgekomen, maar vijf minuten te laat is voor een auditie. De volgende week dan maar. Ze is eenzaam en alleen in deze vreemde stad. Ze ontmoet zangers in spe James Wright (Phoenix), Kyle Davidson en Linda Lue Linden (Bullock).

Strapped

1993 | Drama, Misdaad, Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1993. Drama van Forest Whitaker. Met o.a. Bokeem Woodbine, Kia Goodwin, Michael Biehn, Fredro Scruggs en Paul McCrane.

Diquan Mitchell is een jonge zwarte die weet te overleven in de asfalt-jungle van Brooklyn. Zijn vriendin Letisha is zwanger. Ze wordt opgepakt wegens het dealen in crack. Hij kan haar niet vrij krijgen op borgtocht, omdat hij platzak is.

South Central

1992 | Misdaad, Drama

Verenigde Staten 1992. Misdaad van Steve Anderson. Met o.a. Glenn Plummer, Byron Keith Minns, Kevin Best, Christian Coleman en Starletta Dupois.

Na tien jaar brommen stelt de zwarte ex-bendeleider Bobby Johnson vast, dat er in het zwarte getto South Central in L.A. niets veranderd is. Het is 1991. Hij moet onmiddellijk de strijdbijl oppakken tegen drugsdealer Ray Ray die bezig is de buurt over te nemen. Bobby's vrouw Carole is verslaafd en zijn zoontje Jimmy is hard op weg om in de voetstappen van zijn vader te treden, maar dat wil Bobby ten koste van alles verhinderen.

Hollywood Shuffle

1987 | Komedie

Verenigde Staten 1987. Komedie van Robert Townsend. Met o.a. Robert Townsend, Anne-Marie Johnson, Starletta Dupois, Helen Martin en Craigus R. Johnson.

Een ongelijke maar plezierige komedie over een jonge zwarte acteur die probeert voet aan de grond te krijgen in Hollywood, maar steeds in dezelfde stereotiepe hoek wordt gedrukt. Townsend (ook regisseur van deze film en mede-schrijver, samen met Keenen Ivory Wayans) is zo aardig en de boodschap is zo raak, dat het moeilijk is deze film niet leuk te vinden, al zit-ie er soms faliekant naast.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Starletta Dupois op televisie komt.

Reageer