Thea Eyssen

Acteur

Thea Eyssen is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Dik Trom knapt het op

1974 | Familiefilm

Nederland 1974. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Peter Erven, Jan Kruyk, Toon van Loon, Thea Eyssen en Jeu Consten.

Dik Trom en zijn vriend dreigen valselijk van diefstal beschuldigd te worden. Na een spannende achtervolging, de nodige humor en zelfs een beetje griezelen komt uiteindelijk alles goed.

De Avonturen van Pietje Bell

1964 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1964. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Jeu Consten, Thea Eyssen, Cor van der Linden, No Bours en Lies Bours.

Pietje en zijn vriendjes halen de nodige streken uit. Ze geven een circusvoorstelling maar er ontstaat brand. Pietje en Engeltje vluchten en ontdekken een oude schuit met gestolen waar. De boeven worden gevangen en overgeleverd aan de politie. Goede rol van Jeu Consten. Leuke film.

Dik Trom en het circus

1960 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1960. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Tonny van Schendel, No Bours, Thea Eyssen, Leo van Veen en Johnnie Custers.

Dik Trom weet in het circus drie minuten op een koppige ezel te blijven en wint daarmee de prijs. Inplaats van een fiets te kopen geeft hij het geld aan oude Kee die anders uit haar huis gezet wordt. Maar eerst wordt het nog gestolen en vangt hij met zijn vrienden de boef. Zoet.

Avonturen van een zigeunerjongen

1960 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1960. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Louk Perry, Cor van der Linden, No Bours, Thea Eyssen en Frits van Wenkop.

Roberto weet niet dat hij eigenlijk het kleinkind en de erfgenaam van een barones is. Zigeuners hebben hem gestolen op verzoek van een slechte advocaat. Jaren later komt alles uit als Roberto met zijn vriendjes een inbraak van de zigeuners in het familiekasteel weet te verhinderen. Afwisselend spannende en humoristische jeugdfilm.

Vier rakkers en een oude jeep

1959 | Familiefilm, Avonturenfilm, Jeugdfilm

Nederland 1959. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Jos van der Linden, Nico Kwerreveld, Tonny van Schendel, Sjaak Franken en Thea Eyssen.

Om oom Joris van zijn boerderij te verdrijven schuwen een paar boeven geen enkel middel. Zijn jeugdige log├ęs weten echter paal en perk te stellen aan hun praktijken. Ook de hond speelt hierbij een belangrijke rol. Spanning en avontuur van meer dan dertig jaar geleden doen het nog steeds.

De Nieuwe avonturen van Dik Trom

1958 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1958. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Sjefke Nievelstein, Rinus Bonekamp, Thea Eyssen, Michel Odekerken en Mia Maessen.

Hoewel Dik Trom veldwachter Flipse steeds te slim af is, weet hij het met zijn vrienden toch maar zo ver te krijgen dat blinde Nelly aan haar ogen geopereerd wordt. Kwajongensstreken in zoete saus. Nogal belerend, maar guitenstreken blijven populair.

Trouwe Kameraden

1957 | Familiefilm

Nederland 1957. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Martin Heynekamp, Thea Eyssen, Hub Stevens, Frits van Wenkop en Tarza de Wolfshond.

Een Duitse herder lost voor kinderen problemen op. Opnieuw uitgebracht als TARZA DE WOLFSHOND.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Thea Eyssen op televisie komt.

Reageer