Kats Serraon

Editor

Kats Serraon is editor.
Er zijn 3 films gevonden.

Captive

2012 | Drama

Verenigd Koninkrijk/Frankrijk/Filipijnen/Duitsland 2012. Drama van Brillante Mendoza. Met o.a. Isabelle Huppert, Katherine Mulville, Marc Zanetta, Timothy Mabalot en Rustica Carpio.

In mei 2001 werden twintig mensen ontvoerd uit een Filipijns vakantieverblijf door strijders van Abu Sayyaf, een aan Al Qaida gelieerde terreurgroep die streeft naar een onafhankelijke Islamitische staat. De gijzeling, een bloedbad waarin onthoofde gijzelaars werden aangevuld met groepjes nieuwe ongelukkigen, duurde uiteindelijk een jaar. De Filipijnse regisseur Brillante Mendoza toont de gebeurtenissen vanuit het perspectief van de gijzelaars. Niet helemaal gelukte film, maar toch genomineerd voor een Gouden Beer in Berlijn.

Lola

2009 | Drama

Frankrijk/Filipijnen 2009. Drama van Brillante Mendoza. Met o.a. Anita Linda, Rustica Carpio, Tanya Gomez, Jhong Hilario en Ketchup Eusebio.

Een jongeman wordt gedood door een kruimeldief waarna hun twee grootmoeders elkaar treffen tijdens hun verwoede pogingen geld in te zamelen voor respectievelijk een begrafenis en een borgsom. De Filipijnse filmmaker Mendoza (Kinatay) draaide opnieuw op de scheidslijn tussen documentaire en speelfilm in de verarmde delen van Manilla. Daardoor lijkt het alsof Mendoza de oudjes toevallig tegen het lijf liep, maar niets is minder waar: oma's Linda en Carpio zijn grandes dames van de Filipijnse cinema. Indrukwekkend eerbetoon aan de volgens Mendoza sterk matriarchale Filipijnse maatschappij.

Kinatay

2009 | Misdaad, Thriller

Filipijnen/Frankrijk 2009. Misdaad van Brillante Mendoza. Met o.a. Mercedes Cabral, Julio Diaz en Jhong Hilario.

Misdaadthriller van Brillante Mendoza over man die klusje aanneemt en ontdekt dat dat inhoudt dat hij een vrouw moet vermoorden. .

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kats Serraon op televisie komt.

Reageer