Mario Pollak

Acteur

Mario Pollak is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Waidmannsheil in Spitzenhöschen

1982 | Erotiek

Duitsland 1982. Erotiek van Kenneth Howard. Met o.a. Sandra Atia, Eleanore Melzer, Evi Rosta, Mario Pollak en Günter Amann.

Een graaf die in financiële moeilijkheden verkeert, stelt zijn slot als jachtslot ter beschikking. De onderneming wordt al ras een etablissement voor seksavonturen.

Myriam.... Meine wilden Freuden

1982 | Erotiek

Duitsland 1982. Erotiek van Lester C. Williams. Met o.a. Susanne Hermann, Michaela Feicht, Herbert Stiny, Elenora Melzer en Mario Pollak.

Een jonge vrouw neemt op gepaste wijze wraak op haar overspelige echtgenoot door zich ook in te laten met buitenechtelijke minnaars. Dan ontdekt zij dat zij niet de bedrieger is maar het slachtoffer wordt van een manipulerende echtgenoot; die haar minnaars betaalt om haar te behagen om zodoende de zaak onder controle te houden

Myriam - Meine wilden Freuden

1982 | Erotiek

Duitsland 1982. Erotiek van Lester C. Williams. Met o.a. Bea Fiedler, Mario Pollak, Elenora Melzer, Herbert Stiny en Michaela Feicht.

Een jonge vrouw wreekt zich op haar ontrouwe echtgenoot door zich ook in avontuurtjes te storten. Maar dan komt uit dat haar echtgenoot de minnaars heeft betaald en zo de controle behoudt. Andreas Katsimitsoulias regissert hier als Lester C. Williams.

Die Liebestollen Lederhosen

1982 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1982. Erotiek van Rainer Ernst. Met o.a. Peter Steiner Sr., Franz Muxeneder, Margot Mahler, Mario Pollak en Eleonore Melzer.

De burgemeester van een klein Beiers dorp wordt voor een wedstrijd in Cannes uitgenodigd. Daar leert hij de meisjes van een dansgroepje kennen. Met deze 'golden beauties' beginnen de amoureuze verwikkelingen.

Sex - Abitur 2.Teil

1981 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1981. Erotiek van Jürgen Enz. Met o.a. Peter Steiner Jr., Andrea Wedeking, Carola Thomas, Mario Pollak en Christa Schneider.

Sfeerloze sexfilm over een leraar, diens vriendin en een leerlinge.

Laß jucken Kumpel 6. Teil - Laß Laufen, Kumpel

1981 | Erotiek

Duitsland 1981. Erotiek van Franz Marischka. Met o.a. Hans Henning Claer, Eleonore Melzer, Franz Muxeneder, Mario Pollak en Margit Ojetz.

De zesde seksklucht rond de KUMPELS blijft even flauw als altijd. De 'handeling' speelt zich af in het voetbalmilieu. De middenvoor begint een verhouding met de vrouw van de voorzitter van de club, die daarover zo woedend wordt, dat hij het huis in brand steekt. 'Toppunt' van dramatische spanning: het voetbalelftal moet de beslissende wedstrijd spelen om het kampioenschap. Een dun verhaal en vlak spel. Zie ook: 'Tiroler'- seksfilms.

Verbotene Spiele auf der Schulbank

1980 | Erotiek

Duitsland 1980. Erotiek van Jürgen Enz. Met o.a. Soraya Athighi, Mario Pollak, Verena Lessing, Elke Iro en Monika Wolff.

Nora brengt de hele school in rep en roer wanneer ze de ene leraar na de andere verleidt. Softporno volgens Schulmädchen-recept.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mario Pollak op televisie komt.

Reageer