Niels Dybeck is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Hamilton

1998 | Thriller, Actiefilm

Zweden/Noorwegen 1998. Thriller van Harald Zwart. Met o.a. Peter Stormare, Lena Olin, Mark Hamill, Mats Lȧngbacka en Madeleine Elfstrand.

De Zweedse geheim agent Hamilton wordt door de CIA te hulp geroepen wanneer uit Moermansk een atoombom wordt gestolen. Hamilton kwijt zich van zijn taak, maar dan blijkt dat er een tweede atoombom is gestolen. Aanwijzingen voeren hem naar hoge legerofficieren in Moskou, die samenwerken met een duistere Amerikaanse fabrikant

Lämna mig inte ensam

1979 | Drama

Zweden 1979. Drama van Jan Halldoff. Met o.a. Lena Löfstrom, Anki Lidén, Nicola Janic, Pelle Lindbergh en Gunvor Pontén.

Om haar vakantie met een werkloos vriendje naar Ibiza te kunnen betalen, gaat een schoolmeisje over tot straatprostitutie. Na conflicten met haar ouders en haar vriend trekt ze in bij een pooier. Zijn slechte behandeling van een andere hoer doet haar tenslotte besluiten uit 'het leven' te stappen. Deze merkwaardige en weinig overtuigende film geeft de 15-jarige heldin geen enkele motivatie mee, noch sociaal noch psychologisch, en wekt de indruk dat ze met onverschillig doorzetttingsvermogen precies weet wat ze doet, al vanaf de eerste klant. Dat kan, maar het maakt haar belevenissen volstrekt willekeurig.

Uden en trævl

1968 | Komedie, Erotiek

Denemarken 1968. Komedie van Annelise Meineche. Met o.a. Anne Grete, Ib Mossin, Niels Borksand, Ki-Jo Feza en Niels Dybeck.

Een Deens plattelandsmeisje meent dat zij frigide is en gaat op aanraden van haar arts (!) op reis door Europa om ervaring met mannen op te doen. Deze best aardige sekskomedie van Meineche kent een paar kostelijke momenten, maar verliest elders weer veel van haar aantrekkelijkheid door het moralistische tintje. USA/GB-titel: WITHOUT A STITCH.