Victoria Wood

Acteur, Scenarist

Victoria Wood is acteur en scenarist.
Er zijn 4 films gevonden.

Eric & Ernie

2011 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2011. Drama van Jonny Campbell. Met o.a. Daniel Rigby, Bryan Dick en Victoria Wood.

Het verhaal van de vriendschap en de carrière van de komieken Eric Morecambe en Ernie Wise.

The Wind in the Willows

1997 | Komedie, Fantasy, Musical, Familiefilm, Drama, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1997. Komedie van Terry Jones. Met o.a. Steve Coogan, Eric Idle, Terry Jones, Anthony Sher en Nicol Williamson.

Live action verfilming van Kenneth Grahame's klassieke jeugdboek uit 1908, bij Nederlandse kinderen bekend als 'De wind in de wilgen'. Het team achter de onovertroffen Monty Python-serie is grotendeels herenigd voor het verhaal over Mol, Pad, Rat en Das. Pad, de rijkste van het stel en dol op auto's, is druk doende z'n land te verkopen aan de Wezels. Maar die deinzen er niet voor terug de grond helemaal overhoop te halen en zodoende Mol en Das van hun huizen te beroven. Visueel ingenieuze film staat bol van rare grappen en wordt uitbundig verbeeld door Jones, die ook Monty Pythons meaning of life en Life of Brian regisseerde. Avontuur voor jong en oud is merkwaardig genoeg stilletjes, in sommige landen slechts uitsluitend op video, uitgebracht. (JvB/VPRO Gids)

Pat And Margaret

1994 | Komedie, Drama

Verenigd Koninkrijk 1994. Komedie van Gavin Millar. Met o.a. Julie Walters, Victoria Wood, Celia Imrie, Thora Hird en Don Henderson.

De uit Engeland afkomstige Pat Bedford (Walters) is een gevierde koningin der Amerikaanse soap. Ze keert na 20 jaar terug naar Londen om er een boek en een nieuwe mini-serie te promoten.

Victoria Wood Sold Out

1991 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1991. Komedie van Marcus Mortimer.

Komedienne Wood live in het Mayflower Theatre in Southampton. Een amusant, spiritueel optreden, waarbij Wood met haar bijtende humor weer haar gebruikelijke stokpaardjes berijdt: seks, schoonheid en tv. Opgenomen gedurende haar toernee van 1991.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Victoria Wood op televisie komt.

Reageer