Robert Gravel

Acteur

Robert Gravel is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Liste noire

1995 | Thriller

Canada 1995. Thriller van Jean-Marc Vallée. Met o.a. Michel Côté, Geneviève Brouillette, Sylvie Bourque, Raymond Cloutier en André Champagne.

Na een inval door de politie bij prostitu[KA1]ee Gabrielle Angers (Brouillette) blijkt haar klant een rechter te zijn die beroepszaken behandelt. Nu moet rechter Jacques Savard (Côté) een zaak berechten die een collega betreft. Dat is pijnlijk, en het wordt nog pijnlijker als Angers over een lijst van klanten beschikt die bestaat uit rechters, advocaten en hoge ambtenaren. $GErotiek/Thriller

Les noces de papier

1989 | Drama

Canada 1989. Drama van Michel Brault. Met o.a. Geneviève Bujold, Manuel Aranguiz, Dorothée Barryman, Gilbert Sicotte en Jean Mathieu.

Een Zuidamerikaanse vluchteling komt met een toeristenvisum Canada binnen. Hij hoopt door het sluiten van een 'papieren' huwelijk te kunnen blijven. De mooie Bujold speelt op geroutineerde wijze de 'bruid'. Scenario van Jefferson Lewis en Andreée Pelletier.

Pouvoir intime

1986 | Thriller

Canada 1986. Thriller van Yves Simoneau. Met o.a. Marie Tifo, Pierre Curzi, Jaques Godin, Jean-Louis Millette en Yvan Ponion.

Een zorgvuldig voorbereide overval op een geldauto loopt in de laatste minuut uit op een drama voor alle betrokkenen, een bont gezelschap: een oude boef van zestig, zijn zoon van zeventien en een hermafrodiet van rond de dertig. In een magazijn voor decorstukken bevindt zich de gekidnapte geldauto met nog een bewaker, die weigert uit de truck te komen. Een aangrijpend, claustrofobisch verhaal over macht en onmacht.

Au clair de la lune

1982 | Avonturenfilm, Drama, Mysterie

Canada 1982. Avonturenfilm van André Forcier. Met o.a. Guy L'Ecuyer, Michel Cote, Lucie Miville, Robert Gravel en Michel Gagnon.

Geschiedenis van een vriendschap tussen twee randfiguren die in een auto leven, geparkeerd tussen de Moon Shine Bowling en de Dieumegarde Tire Shop: Albert Bolduc, sandwich-man en Frank L'Albinos, droomfabrikant. Ze hebben de wonderlijkste - in de letterlijke zin des woords - illusies voordat de duivels, die in auto's zonder banden door de sneeuw rijden, het einde van de wereld komen aankondigen. Sterke verbeeldingskracht in dienst van een absoluut absurde onlogica die de toeschouwer onderdompelt in een sfeer van hallucinaties en zeer ongewone decors en personages.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Gravel op televisie komt.

Reageer