Jessica Grabowsky is acteur.
Er zijn 1 film en 2 series gevonden.

Tom of Finland

2017 | Biografie, Drama

Finland 2017. Biografie van Dome Karukoski. Met o.a. Jakob Oftebro, Jessica Grabowsky, Werner Daehn en Lauri Tilkanen.

Portret van de Finse kunstenaar Touko Laaksonen die door de Tweede Wereldoorlog is getraumatiseerd. Laaksonen begint zijn eigen oorlog via het maken van shockerende kunst, wanneer hij zijn homoseksualiteit moet verbergen.

Midnight Sun

2016 | Thriller

Zweden/Frankrijk 2016. Thriller van Måns Mårlind en Björn Stein. Met o.a. Leïla Bekhti, Gustaf Hammarsten, Albin Grenholm, Jakob Hultcrantz Hansson en Jessica Grabowsky.

Als een Fransman op gruwelijke wijze wordt omgelegd in het noorden van Zweden – waar de zon gedurende drie weken per jaar niet ondergaat – reist rechercheur Kahina Zadi af om de moord op haar landgenoot te onderzoeken. In het mijndorpje Kiruna, een gesloten gemeenschap waar zich het nodige ondergronds en onderhuids afspeelt, moet ze samenwerken met de ogenschijnlijk incompetente openbaar aanklager Anders Harnesk, en raakt ze verstrikt in een veel groter mysterie rond het inheemse Samivolk.

Thicker Than Water

2014 | Televisieserie, Drama

Zweden 2014. Televisieserie van Henrik Jansson-Schweizer. Met o.a. Joel Spira, Björn Bengtsson, Aliette Opheim en Jessica Grabowsky.

Moeder Anna-Lisa roept kort voor haar overlijden haar drie kinderen bij zich. Om iets van haar erfenis te krijgen, zullen de drie (de brave Oskar, vrije geest Jonna en zwart schaap Lasse) moeten samenwerken: het familiebedrijf, een pension op het archipeleiland Sunnanö zullen ze deze zomer samen moeten runnen. Een ultieme poging om de van elkaar vervreemde kinderen weer bij elkaar te krijgen.