Jerry Reynolds

Regisseur, Acteur

Jerry Reynolds is regisseur en acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The ugly duckling's Christmas wish

1996 | Fantasy, Familiefilm

Verenigde Staten 1996. Fantasy van Russ Harris en Jerry Reynolds.

Dit is het verhaal van het lelijke eendje Omar, dat er anders uitziet dan zijn zusjes en broertjes en zich er doodongelukkig door voelt. Het is zelfs zo erg dat zijn zusje Cindy aan de kerstman wil vragen Omar voor altijd te laten verdwijnen. Omar verdwaalt in de jachtige grote stad met stinkende auto`s, maar wordt geholpen door de vriendelijke muis Crumps en het kleine meisje Ruby, die zelf een weglopertje is omdat er thuis zomaar een nieuwe baby kwam. Ruby heeft echter zo`n heimwee dat ze naar huis terugkeert. Ze neemt Omar mee, die bij haar thuis - op het platteland - net zulke lelijke eendjes vindt als hijzelf! (En de rest is dan geschiedenis). Losjes gebaseerd op het overbekende sprookje van Hans Christian Andersen en voor de kleintjes best onderhoudend. Harris en Reynolds werkten al eerder samen en waren verantwoordelijk voor de tv-serie Aliens Next Door, waaruit de film ALIENS FIRST CHRISTMAS ontstond.

Goldy 2: The Saga of the Golden Bear

1987 | Avonturenfilm, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten/Canada 1987. Avonturenfilm van Trevor Black. Met o.a. Jessica Black, Jeff Richards, Dan Dalton, John Quinn en George 'Buck' Flower.

Stereotiepe familiefilm over een weesmeisje dat de laatste Gouden Beer in Californië koestert, die echter door een gemene circusdirecteur wordt ontvoerd. Gekunsteld en simplistisch maar de mooie natuur van de Canadese wouden is een doekje voor het bloeden. Het scenario is van regisseur Black en Lynette Cahill, die de film ook meeproduceerde. Het camerawerk is van Joan Weidman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jerry Reynolds op televisie komt.

Reageer