Ana Martín

Acteur

Ana Martín is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Cadena perpetua

1980 | Misdaad

Mexico 1980. Misdaad van Arturo Ripstein. Met o.a. Pedro Armendáriz jr, Narciso Busquet, Ernesto Gómez Cruz en Ana Martín.

Een vroegere dief, nu op het rechte pad, keert terug naar zijn oude levensstijl als een detective hem wil chanteren nadat hij hem herkend heeft. Een goed bedoelde en goed gemaakte film, ondanks dat Armendáriz jr. niet genoeg kracht heeft om zijn rol overtuigend te brengen.

Los indolentes

1978 | Drama

Mexico 1978. Drama van José Estrada. Met o.a. Rita Macedo, Ana Martín, Isabela Corona en Miguel Angel Ferriz.

Film over de decadentie van een grondbezittersfamilie die getroffen wordt door de agrarische hervorming; hun onvermogen om hun sociale status terug te krijgen en om als klasse deel uit te gaan maken van de nieuwe tijden die in Mexico zijn aangebroken rond 1950. Een buitensporig pretentieuze film.

El Lugar sin límites

1978 | Drama

Mexico 1978. Drama van Arturo Ripstein. Met o.a. Lucha Villa, Ana Martín, Gonzalo Vega en Julián Pastor.

Een vrachtwagenchauffeur wordt verleid door een homoseksuele ambtenaar in een Mexicaans dorpje. Een vuile en ruwe film die een sterke aanklacht tegen de hedendaagse Zuidamerikaanse dwingelandij en het 'machismo' vormt. Een van de beste films van de hedendaagse Mexicaanse cinema.

Return of the Gunfighter

1967 | Romantiek, Western

Verenigde Staten 1967. Romantiek van James Neilson. Met o.a. Robert Taylor, Ana Martín, Chad Everett, Mort Mills en Lyle Bettger.

New Mexico, 1878. De oude revolverheld Ben Wyatt (Taylor) gaat op pad om zijn vriend en diens vrouw te wreken, die door onbekenden vermoord zijn. Daarbij krijgt hij hulp van Anita, de dochter van zijn vriend, en van desperado Lee, die verliefd wordt op Anita. Een aardige western vooral dankzij Taylors prima spel.

El angel y yo

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. 'Tin Tan', Ana Martín, Alma Delia Fuentes en Agustín Isunza.

Een kruimeldief pleegt een inbraak. In het huis ontmoet hij een mysterieuze jongen aan wie hij belooft dat hij zijn leven zal beteren. Een melodramatische, sentimentele en infantiele komedie die maar weinig te maken heeft met de uitstekende films die 'Tin Tan' in jaren veertig en vijftig maakte.

Blue Demon contra las diabólicas

1966 | Avonturenfilm

Mexico 1966. Avonturenfilm van Chano Urueta. Met o.a. 'Blue Demon', David Reynoso, Ana Martín en Bárbara Angely.

Een juwelensmokkelaar doet zich voor als de misdaadbestrijder 'Blue Demon', zodat deze beschuldigd wordt van diefstal en moord. Vrijwel tegelijk opgenomen met BLUE DEMON CONTRA CEREBROS INFERNALES en even zwak.

Blue Demon contra cerebros infernales

1966 | Horror

Mexico 1966. Horror van Chano Urueta. Met o.a. 'Blue Demon', David Reynoso, Ana Martín, Víctor Junco en Alejandro Cruz.

Een in-slechte dokter ontvoert, geholpen door een aantal mensen die hij in zombies heeft veranderd, wetenschappers en neemt hun hersenen weg om hun kennis te kunnen gebruiken. Een onsamenhangende film over de misdaadbestrijder 'Blue Demon'. Natuurlijk verslaat hij de schurken door de kracht van zijn vuisten.

Marcelo y María

1964 | Drama

Mexico 1964. Drama van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Agustín Martínez Solares, Ana Martín, Enrique Rocha en José Gálvez.

De tragische geschiedenis van twee jonge geliefden. Een melodrama met de pretenties van een tragedie, vagelijk geïnspireerd op Daphnis y Cloe van Lucio Apuleyo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ana Martín op televisie komt.

Reageer