Magnus Olafsson

Acteur

Magnus Olafsson is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

No Is No Answer

1996 | Misdaad, Komedie

IJsland 1996. Misdaad van Jón Trygvasson. Met o.a. Heidrun Anna Björnsdottír, Ingibjorg Stefansdottír, Michael Liebmann, Roy Scott en Skuli Gautasson.

Bedaarde, evenwichtige, niet onaantrekkelijke Sigga (Bj[KA3]ornsdott[KA1]ir) is negentien. Ze staat op het punt te gaan trouwen en de paardenfokkerij van haar ouders over te nemen. Ze gaat voor het zo ver is naar de hoofdstad Reykjavik en zoekt haar oudere zus Didi (Stefansdott[KA1]ir) op. Didi is een vrijgevochten meid, die ervan droomt naar Florida te reizen, maar doorvoor heb je geld nodig. Ieder middel om dit doel te bereiken is geheiligd en zo raken de zussen verzeild in het drugsmilieu van IJslands hoofdstad met drugsdealers, Red (Scott) en Baldie (Liebmann) en ander gemeen gespuis in hun kielzog. De film, die echt op een kopie, 150.000 dollar (165.000 Euro) gemaakt is (wat te zien is, zwart-wit enz.), zit barstensvol nodeloos geweld en oeverloos geleuter dat door moet gaan voor eigendunk middels monologue-interieur. De twee hoofdrollen zijn leuke meiden, die spontaan spelen, maar daarmee houdt het toch echt op. Het scenario van regisseur Trygvasson en Marteinn Thorisson is te veel ge[KA3]ent op RESERVOIR DOGS (tot en met een stuk dialoog toe) en te veel ge[KA3]inspireerd op (het succes van) PULP FICTION. Niet interessant voor de bioscoop en je komt hem hooguit tegen op de thuisbuis in de late uurtjes van de avond of het holst van de nacht. Het camerawerk is van Ulfur Hrobjartsson, die voor de gelegenheid tevens een der producenten was.

Draumadísír

1996 | Drama

IJsland 1996. Drama van Asdis Thoroddsen en Asdis Thoroddsen. Met o.a. Silja Hausksdóttir, Ragnheidur Axel, Ragnhildur Rúriksdóttir, Bergthóra Aradóttir en Margrét Ákadóttir.

De vriendinnen Steina en Styrja dromen van mannen met de geur van leer, whisky en sigaren. Op een dag lijkt die droom werkelijkheid te worden, als ze de jonge ondernemer Gunnar ontmoeten. Ze worden allebei verliefd op hem, maar Gunnar houdt alleen van zijn jacht en is bovendien uit op de erfenis van Steina's halfzus Gugga.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Magnus Olafsson op televisie komt.

Reageer