Judith Gault

Acteur

Judith Gault is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Turnabout

1988 | Komedie

Canada 1988. Komedie van Don Owen. Met o.a. Judith Gault en Jane Gibson.

Kleinbudget-filmpje, in documentaire stijl gedraaide tragi- komedie over twee ex-vriendinnen in Toronto die elkaar na twintig jaar toevallig weer ontmoeten. De ene, Gault, is een goedhartige maar zich vervelende bourgeoise geworden, de andere, Gibson, een cynische ongelukkige sloerie. Eén ding hebben zij gemeen: zij hebben een afkeer aan hun resp. echtgenoten. Zij besluiten elkaars echtgenoten op te vrijen maar ook dat geneest hen niet van hun existentiële depressies.

Partners

1975 | Drama, Misdaad

Canada 1975. Drama van Don Owen. Met o.a. Denholm Elliott, Hollis McLaren, Michael J. Margotta, Lee Broker en Judith Gault.

Twee werelden die niet samengaan. Paul heeft opdracht om informatie te stelen van een grote Canadese onderneming en krijgt een verhouding met de dochter van de baas. Hij probeert van zijn opdracht af te komen, hetgeen tot vele complicaties leidt en het besef dat hij tot een andere wereld behoort. Een mooie rol van Elliott als de industrieel.

The Ernie Game

1967 | Drama

Canada 1967. Drama van Donald Owen. Met o.a. Alexis Kanner, Judith Gault en Jackie Burroughs.

Een deprimerend psychologisch drama over een zogeheten kansarme en sociaal gestoorde jongeman die, na uit een psychiatrische instelling te zijn ontslagen, doelloos door Quebec zwerft. Hij voert een overval uit, maar die is zo stuntelig dat niemand er zich aan stoort. Uiteindelijk pleegt hij zelfmoord. De conventionele regie (met locatiewerk van Robin Spry) benadrukt nog de depressieve toon van het overigens vrij boeiende, zij het soms nogal langdradige geheel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Judith Gault op televisie komt.

Reageer