Peter Kerrigan

Acteur

Peter Kerrigan is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

United Kingdom

1981 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1981. Drama van Roland Joffé. Met o.a. Colin Welland, Ricky Tomlinson, Peter Kerrigan, Val McLane en Bill Peterson.

De politie moet tussenbeide komen als een plaatselijke Labour-overheid in het noorden van het land de Britse regering negeert door niet te besnoeien op de uitkeringen. Jim Allens profetische en belangrijke aanval op het Thatcheriaanse denken blijft een belangrijk document en behoudt zijn status als mooie film ondanks de politieke oogmerken. Het soort tv waar de BBC trots op zou moeten zijn.

The Spongers

1978 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1978. Drama van Roland Joffé. Met o.a. Christine Hargreaves, Bernard Hill, Peter Kerrigan, Paula McDonagh en Gary Todd.

Een moeder van vier kinderen die door haar man is verlaten, probeert wanhopig de de eindjes aan elkaar te knopen, maar moet opboksen tegen de bureaucratie in het Engeland van 1977. Aangrijpend en ontroerend naar een perfect scenario van Jim Allen.

The Black stuff

1978 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1978. Drama van Jim Goddard. Met o.a. Bernard Hill, Michael Angelis, Tom Georgeson, Alan Igbon en Gary Bleasdale.

Een opmerkelijke pilootfilm van de uitstekende Britse tv-serie BOYS FROM THE BLACK STUFF over een groep asfalteerders die in Middlesborough een klus moeten opknappen, daar benaderd worden door zigeuners voor een fors betaald karwei 'zonder factuur', maar uiteindelijk toch bedrogen uitkomen. Goddard combineert rauwe humor met sociaal realisme en slaagt er, mede dankzij de uitstekende vertolkingen, in een solide, emotioneel rijke, intelligente sociaal-kritische film neer te zetten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter Kerrigan op televisie komt.

Reageer