Narciso Ibáñez Menta

1912 -2004 Acteur

Narciso Ibáñez Menta (1912-2004) is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Más allá de la muerte

1986 | Fantasy

Spanje 1986. Fantasy van Sebastián D'Arbó. Met o.a. Narciso Ibáñez Menta, Tony Isbert, Berta Cabre en Sergio Tula.

Een bejaarde arts die samenwerkte met de nazi's, doet tegenwoordig experimenten met dieren en mensen om te onderzoeken of er leven na de dood is. Behoorlijk onverdraaglijk en slecht uitgevoerd, zoals alles van deze regisseur.

El Ser

1982 | Horror

Spanje 1982. Horror van Sebastián D'Arbó. Met o.a. Mercedes Sampietro, Ramiro Oliveros, Narciso Ibáñez Menta en Alfredo Luchetti.

Van gene zijde probeert een overleden gezinshoofd een oplossing te vinden voor de problemen van zijn weduwe en kinderen. Een afschuwelijk parapsychologisch horror-knoeiwerk, hoewel er een goede rolvertolking van Sampietro in zit.

Viaje al más allá

1980 | Horror

Spanje 1980. Horror van Sebastián D'Arbó. Met o.a. Ramiro Oliveros, Narciso Ibáñez Menta, Emilio Gutiérrez Caba, Rosa Morata en Montserrat Prous.

Tijdens een bijeenkomst onder het voorzitterschap van een bekende parapsycholoog brengen verschillende mensen verslag uit van buitenzintuiglijke voorvallen die zij meegemaakt hebben. Dit onuitstaanbare knoeiwerk, met de opbouw van horrorfilms van de Engelse producent Amicus, werpt zich arrogant op als een cinematografische verering van de parapsychologie.

El Retorno del hombre-lobo

1980 | Horror

Spanje 1980. Horror van Jacinto Molina. Met o.a. Paul Naschy, Julia Saly, Silvia Aguilar, Azucena Hernández en Narciso Ibáñez Menta.

Enkele mooie studentes stuiten op de Weerwolf en een verraderlijke vampier-vrouw. Een uiterst vervelende en groffe pseudo-herverfilming van de niet minder slechte LA NOCHE DE WALPURGIS. Toch is de aanwezigheid van uitstekende acteurs in de bijrollen de moeite van het bekijken waard.

Préstamela esta noche

1977 | Komedie, Musical

Spanje/Panama 1977. Komedie van Tulio Demichelli. Met o.a. Manolo Escobar, Perla Faith, Antonio Garisa en Narciso Ibáñez Menta.

Een traditionele Spaanse zanger moet in Panama met een plaatselijke ster concurreren. De aftakeling van de overigens nooit zo geweldige Manolo Escobar.

Sábado, chica y motel, qué lío acquél

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van José Luis Merino. Met o.a. Agata Lys, Armando Calvo, David Carpenter, Blanca Estrada en Aurora de Alba.

Het komen en gaan van stelletjes met erotische bedoelingen in een motel tijdens een weekeinde. Een blijspel zonder verrassingen noch kwaliteiten.

3 días de Noviembre

1975 | Horror

Spanje 1975. Horror van Leon Klimowsky. Met o.a. Maribel Martín, Tony Isbert, Narciso Ibáñez Menta, Henry Gregor en Mónica Randall.

Een gekgeworden psychiater onderwerpt zijn patiënten aan afschuwwekkende therapieën... Een zeer slechte film.

Odio mi cuerpo

1974 | Sciencefiction, Erotiek

Spanje/Zwitserland 1974. Sciencefiction van Leon Klimowsky. Met o.a. Alexandra Bastedo, Byron Mabe, Narciso Ibáñez Menta, Gemma Cuervo en Manolo Zarzo.

Dr. Berger transplanteert de hersenen van een stervende ingenieur in het lichaam van een beeldschone vrouw. Een eigenaardige combinatie van Science Fiction en pro-lesbische onzin.

El televisor

1974 |

Spanje 1974. Narciso Ibáñez Serrador. Met o.a. Narciso Ibáñez Menta, María Fernanda D'Ocón en Rafael Navarro.

Enrique is een doodnormale man, wiens leven volledig in het teken staat van zijn familie. Op een dag koopt hij voor zichzelf een kleurentelevisie. Sindsdien is zijn leven volledig geobsedeerd door dat kleine schermpje, vergeet hij wat er allemaal in zijn omgeving gebeurt en verliest hij zijn grip op de werkelijkheid.

La Saga de los Dracula

1972 | Horror

Spanje 1972. Horror van Leon Klimovsky. Met o.a. Tina Sainz, Tony Isbert, Narciso Ibáñez Menta, Maria Kosti en Cristina Suriani.

Volkomen belachelijke variant op het Dracula-thema, waarin de oude graaf via zijn kleindochter alsnog een titelopvolger hoopt te verwerven als remplaçant voor zijn mismaakte zoon. Onbedoeld daverend lachwekkend. Ook bekend als THE SAGA OF THE DRACULAS.

Pasto de fieras

1967 | Familiefilm

Spanje 1967. Familiefilm van Amando de Ossorio. Met o.a. Pipo, Narciso Ibáñez Menta, Xan das Bolas en Manuel Gil.

De tegenslagen van een kind dat herder is. Een beklagenswaardige film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Narciso Ibáñez Menta op televisie komt.

Reageer