Benjamin Stoloff

Regisseur

Benjamin Stoloff is regisseur.
Er zijn 7 films gevonden.

Take It or Leave It

1944 | Komedie

Verenigde Staten 1944. Komedie van Benjamin Stoloff. Met o.a. Phil Baker, Edward Ryan, Marjorie Massow, Stanley Prager en Roy Gordon.

Prietpraat over het leven van deelnemers aan een populair radio-spelletje. Er worden fragmenten uit oudere films gebruikt om het geheel nog wat vaart te geven.

Bermuda Mystery

1944 | Misdaad

Verenigde Staten 1944. Misdaad van Benjamin Stoloff. Met o.a. Preston Foster, Ann Rutherford, Charles Butterworth en Helene Reynolds.

Zwak verslag van een vreemde moord en de speurtocht van de erfgenamen van het slachtoffer naar de dader.

Palooka

1934 |

Verenigde Staten 1934. Benjamin Stoloff. Met o.a. Jimmy Durante, Stu Erwin, Lupe Velez, Marjorie Rambeau en Robert Armstrong.

Weinig verwantschap met Ham Fishers stripverhaal, maar niettemin verrukkelijk amusement met Erwin als een na[KA3]ieve jongeman die door de gewiekste promotor Knobby Walsh (Durante) bij profboksen betrokken raakt. Een goede rolbezetting met Cagney (de gelijkenis met zijn broer James is frappant), en Durante in topvorm.

Goldie

1931 | Drama

Verenigde Staten 1931. Drama van Benjamin Stoloff. Met o.a. Spencer Tracy, Warren Hymer, Jean Harlow, J. DeVorska en Leila Karnelly.

Zeeman Spike (Tracy) vindt een boekje met adressen van meisjes. Als hij ze opzoekt blijken ze allemaal een tatoe[KA3]ering te hebben. Hij ontmoet de man die ze heeft aangebracht en raakt goed bevriend met hem. Dan wordt Spike verliefd op Goldie (Harlow) en zijn vriend waarschuwt hem dat het meisje alleen maar zijn geld wil inpikken. Pas als hij ook bij haar een tatoeƫring ontdekt gaan Spikes ogen open. Mooi zeemansdrama met een dynamisch duo Tracy-Harlow.

Soup to Nuts

1930 | Komedie

Verenigde Staten 1930. Komedie van Benjamin Stoloff. Met o.a. Charles Winninger, Ted Healy, The Three Stooges, Florence Roberts en George Chandler.

Een onbeduidende komedie waarvan het enige belang is dat het een van de eerste films is waarin de Stooges te zien zijn.

A Horseman of the Plains

1928 | Western

Verenigde Staten 1928. Western van Benjamin Stoloff. Met o.a. Tom Mix, Sally Blane, Heinie Conklin, Charles Byer en Lew Harvey.

Als sheriff van een western-stad heb je je handen vol. Tom Mix redt een neger, die zijn trouwe kameraad wordt, en krijgt met een bende te maken die probeert de stad onder controle te krijgen. De climax van de film is een spannende race, waarin Tom en Tony bewijzen een uitstekend paar te zijn. Fred Myton bewerkte het verhaal van Harry Sinclair Drago. Daniel Clark was de vaste cameraman.

The Canyon of Light

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van Benjamin Stoloff. Met o.a. Tom Mix, Dorothy Dwan, Carl Miller, Ralph Sipperly en Barry Norton.

Een vriend van Mix sneuvelt in Frankrijk tijdens de Eerste Wereldoorlog. Zijn familie nodigt Tom uit. Zijn aanwezigheid is dan ook vereist, want een zwager blijkt zich voor de gesneuvelde vriend uit te geven en onder diens naam allerlei vieze zaakjes zoals overvallen enz. uit te voeren. Het is duidelijk dat de man zo niet lang meer kan doorgaan. John Stone schreef het en natuurlijk was cameraman Daniel Clark van de partij. De film was gebaseerd op een roman van Kenneth Perkins.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Benjamin Stoloff op televisie komt.

Reageer