Brian Delate

Acteur

Brian Delate is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Truman Show

1998 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 1998. Drama van Peter Weir. Met o.a. Jim Carrey, Ed Harris, Laura Linney, Natascha McElhone en Noah Emmerich.

Truman (Carrey) is de ultieme soapster, alleen weet hij het niet. Als baby werd hij op het fictieve studio-eiland Seahaven gezet. Sindsdien weet Truman niet beter of het eiland, het stadje en de mensen zijn echt, terwijl in werkelijkheid alle personen om hem heen acteurs zijn en hij 24 uur per dag met verborgen camera's gefilmd wordt en getoond wordt aan massa's mensen die verslaafd zijn aan zijn leven genaamd The Truman Show. De acteurs schitteren (met Carrey in zijn beroemde eerste 'normale' rol) in deze geniaal scherpe satire op de commercie van massamedia.

The Prosecutors

1996 | Misdaad, Thriller, Drama

Verenigde Staten 1996. Misdaad van Rod Holcomb. Met o.a. Michelle Forbes, Stockard Channing, Judy Reyes, Jay O. Sanders en Peter J. Fernandez.

Deze tv-film was oorspronkelijk bedoeld als pilot voor een serie, maar die is er nooit gekomen. Aan het scenario kan het niet liggen want dat zit goed in elkaar. Als haar man wordt neergeschoten, besluit openbaar aanklager Rachel Simone (Forbes) zelf achter de dader aan te gaan. De zaak waarmee ze bezig was, draagt ze over aan een collega in een rolstoel.

C.A.T. Squad: Python Wolf

1988 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van William Friedkin. Met o.a. Jack Youngblood, Joseph Cortese, Steve James, Deborah Van Valkenburgh en Miguel Ferrer.

Een vervolg dat in ieder geval een stuk verteerbaarder is dan zijn taaie voorganger. Het vierkoppige commandoteam wordt naar Zuid-Afrika gestuurd om de rechtse organisatie Sjamboks te bestrijden, want die trachten de plutoniummarkt te monopoliseren en allerlei industriƫle geheimen in hun bezit te krijgen. Het scenario is van Robert Ward. Het camerawerk is van Guy Dufaux. Op video uitgebracht als Phyton Wolf.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brian Delate op televisie komt.

Reageer