Alberto Atenari

Acteur

Alberto Atenari is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Il Decamerone III - Le piu'belle donne del Boccaccio

1972 | Erotiek

Italië 1972. Erotiek van Antonio Margheriti. Met o.a. Pupo De Luca, Eva Maria Grubmullek, Marlene Rahn, Alberto Atenari en Gastone Persucci.

Geïnspireerd op nog maar eens vier verhalen van Boccaccio's Decamerone: een mooie vrouw verleent haar gunsten voor twee honderd florijnen en een pientere knaap zal trachten dat haar echtgenoot hem dit bedrag voorschiet; een onfeilbare Kruistochtenheld wordt door vrouw en pasgekoren kind verwelkomd maar een en ander klopt niet; een bakkersvrouw is verliefd op de neef van haar man en slaagt erin door allerlei listen haar man te laten verdwijnen; en in het laatste verhaal vertrekt een baron naar de Kruistochten maar zorgt er eerst voor dat de trouw van zijn vrouw door een ijzeren kuisheidsgordel wordt verzekerd. Geef toe: moderne scenaristen zouden het nog steeds niet beter doen dan Boccaccio. Schaamteloos commercieel maar leuk om naar te kijken.

Finalemente... le mille e una notte

1972 | Erotiek

Italië 1972. Erotiek van Antonio Margheriti. Met o.a. Pupo De Luca, Eva Maria Grubmullek, Marlène Rahn, Alberto Atenari en Gastone Persucci.

Vier erotische verhalen vrij ge[KA3]interpreteerd naar de Decamerone van Boccaccio (Il Prestito, La Ruggine, I Corni, Il Ritorno dalle Crociate): een mooie vrouw verleent voor tweehonderd florijnen haar gunsten aan een pientere knaap die zal proberen gedaan te krijgen dat haar echtgenoot hem dit bedrag voorschiet; een onfeilbare Kruistochtenheld wordt door vrouw en pasgeboren zoon verwelkomd hoewel hij meer dan een jaar is weg geweest; een bakkersvrouw wordt verliefd op de neef van haar man en zal erin slagen door allerlei listen haar man te laten verdwijnen; in het vierde verhaal vertrekt een baron naar de Kruistochten maar zorgt er eerst voor dat de trouw van zijn vrouw wordt verzekerd en na heel wat beproevingen met minnaars blijft slechts één oplossing: de smid. Kleurrijke decors, frivoliteiten, softseks. Ook bekend als DECAMERONE III of LE PIU' BELLE DONNE DEL BOCCACCIO.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alberto Atenari op televisie komt.

Reageer