Brian O'Hara

Regisseur, Acteur

Brian O'Hara is regisseur en acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Rock 'n' Roll Frankenstein

1999 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1999. Horror van Brian O'Hara. Met o.a. Graig Guggenheim, Jayson Spence, Barry Feterman en Hiram Jacob Segarra.

Manager Bernie Stein heeft dringend een nieuwe ster nodig wil hij niet geruïneerd worden. Zijn neefje Frankie heeft een product uitgevonden dat levenloze lichaamsdelen kan reanimeren. Bij Bernie rijpt het plannetje om een superster te scheppen uit de organen van overleden rock-idolen. Iggy, een uitgebluste roadie moet hen de legendarische lichaamsdelen bezorgen. Alles loopt volgens plan tot Iggy een kolosale blunder begaat. In plaats van Jim Morrisons geslachtsdelen te stelen, pikt hij deze van Liberace. Met het hoofd van Elvis en de liefdesknuppel van Liberace ontwikkelt zich een schizofrene relatie tussen het monster en zijn edele delen. Regisseur/scenarist O'Hara slaagt erin om een nieuwe dimensie te bereiken van slechte smaak. Alle geliefde thema's komen aan bod: katholicisme, homoseksualiteit, necrofilie, bestialiteit en noem maar op. Hij slaagt er moeiteloos in het tolerantieniveau van de toeschouwer te overtreffen. Een krankzinnig-zieke film die je op eigen risico moet bekijken. De acteerprestaties zijn even ongenietbaar als de hele film en de daarbijhorende soundtrack. Fotografie is van Jay Hillman.

California Joe

1943 | Western

Verenigde Staten 1943. Western van Spencer Gordon Bennet. Met o.a. Don 'Red' Barry, Helen Talbot, Wally Vernon, Twinkle Watts en Terry Frost.

Een kapitein in het leger der Noordelijken komt in conflict met een groep sympathisanten van het Zuiden. De Burgeroorlog-periode wordt door sommigen misbruikt om rijk van te worden. Barry treedt met harde hand op en weet de actie gaande te houden. De montage van de film was in handen van de latere regisseur Harry Keller.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brian O'Hara op televisie komt.

Reageer