Anthony Crenna

Acteur

Anthony Crenna is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Killer Crocodile II

1990 | Horror

Verenigde Staten/Italië 1990. Horror van Giannetto De Rossi. Met o.a. Debra Karr, Anthony Crenna, Thomas Moore, David Parker Jr. en Fabrizio De Angelis.

Een reuzenkrokodil bedreigt een toeristencentrum in aanbouw op een Caraïbisch eilandje. Een nieuwsgierige journaliste, met een mooi uiterlijk en een vlotte jongeman met een motorboot, die de omgeving goed kent, gaan op onderzoek. De meedogenloze projectontwikkelaars zijn in een onwaarschijnlijk misdadig plot verwikkeld. Een overbodige en een hinderlijk slecht nagesynchroniseerde film.

Killer Crocodile

1989 | Horror

Italië 1989. Horror van Fabrizio De Angelis. Met o.a. Anthony Crenna, Ennio Girolami, Sherrie Rose, Van Johnson en Julian Hampton.

Een groepje milieudeskundigen onderzoekt de waterkwaliteit van een moeras in de buurt van New Orleans. Een van hen wordt vermist en korte tijd later wordt er, wat er van hem is overgebleven teruggevonden: het zijn wat botten en benen. Hij is duidelijk het slachtoffer geworden van een monster met reuzenkaken. Het duurt niet lang of men krijgt in de gaten dat een soort van reuzenkrokodil de omgeving terroriseert. De snelle groei tot een monster van buitengewone proporties werd veroorzaakt door illegaal gedumpt chemisch afval. Het scenario van regisseur De Angelis en Dardano Sacchetti, die zich als David Parker Jr. op de aftiteling liet vermelden, voor deze JAWS-kloon rekt het simpele verhaal flink op, door een krokodillenjager aan het werk te zetten om het monster af te slachten, maar de wetenschappers willen voor het zo ver is, eerst nog de zaak uitvoerig bestuderen. Het ligt dan voor de hand dat het beest nog meer slachtoffers maakt, voordat de climax kan worden ingezet. De makers lieten zich flink inspireren door THE CREATURE FROM THE BLACK LAGOON uit 1954 van Jack Arnold, maar de prehistorische vismens van Arnold had toch iets aandoenlijks. Deze film die eigenlijk uit jatwerk bestaat, is een hoop grote onzin. Het camerawerk is van Sergio d'Offizi. De Angelis regisseerde onder het pseudoniem Larry Ludman. Ennio Girolami staat op de credits als Thomas Moore. Ook bekend als MURDER ALLIGATOR. Kreeg een vervolg met de voor de handliggende titel KILLER CROCODILE II, geregisseerd door Giannetto De Rossi, ook met Anthony Crenna.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anthony Crenna op televisie komt.

Reageer