Jaime de Armiñán

Regisseur

Jaime de Armiñán is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Mi general

1987 | Komedie

Spanje 1987. Komedie van Jaime de Armiñán en Jaime de Armiñan. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Héctor Alterio, Rafael Alonso, José Luis Lopéz Vázquez en Hector Alteiro.

Een aantal oude generaals volgt een cursus over de moderne technieken van oorlogvoering in de ruimte, die wordt gegeven door vijf jonge kapiteins. Onmiddellijk doen zich de logische confrontaties voor tussen leerlingen en leraren. Een goed verhaal, goede vertolking, goede fotografie en goed gemaakt (mag men meer verlangen?). In de overige rollen onder meer Fernando Rey en Monica Randall.

En Septiembre

1981 | Drama

Spanje 1981. Drama van Jaime de Armiñán. Met o.a. Carmen de la Maza, Amparo Baró, María Massip en Agustín González.

Een aantal vrienden van middelbare leeftijd besluiten hun schooltijd te reconstrueren. Een van de slechtste films van de zwakke Jaime de Armiñán.

Jo, papá

1975 | Komedie

Spanje 1975. Komedie van Jaime de Armiñán. Met o.a. Ana Belén, Antonio Ferrandis, Amparo Soler Leal, José María Flotats en Fernando Fernán-Gómez.

Een ex-strijder uit de tijd van Franco roept de oorlogsdagen in zijn herinnering terug...Een belachelijke film, waarin wordt geprobeerd de verschillende politieke keuzes tot elkaar te brengen, waarbij de meest extreme keuzes uitgezonderd zijn.

La Lola dicen que no vive sola

1970 | Drama

Spanje 1970. Drama van Jaime de Armiñán. Met o.a. Serena Vergano, Mark Stevens, Lola Herrera en Hugo Blanco.

Een meisje uit de provincie gaat naar de stad op zoek naar fortuin. Een afgezaagd en moraliserend melodrama - het werk van een regisseur die altijd overschat werd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jaime de Armiñán op televisie komt.

Reageer