Oscar Rudolph

Regisseur

Oscar Rudolph is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Wild Westerners

1962 | Western

Verenigde Staten 1962. Western van Oscar Rudolph. Met o.a. James Philbrook, Nancy Kovack, Duane Eddy, Guy Mitchell en Hugh Sanders.

In deze matte western helpt marshal Philbrook de Noordelijken in 1864, gedurende de Burgeroorlog, zodat hun goudtransporten veilig hun doel bereiken. Er vinden teveel overvallen plaats en hij reist met zijn nieuwbakken bruid Kovack naar Virginia City waar hij sheriff Reed en diens assistent Mitchell verdenkt. De laatste ontvoert dan zijn bruid. In ruil voor een zending goud kan hij haar loskopen maar de Indianen gooien roet in het eten. Gerald Drayson Adams schreef het scenario en Gordon Avil nam de film op voor producent Sam Katzman. Sam Nelson was assistent-regisseur.

Don't Knock the Twist

1962 | Muziek

Verenigde Staten 1962. Muziek van Oscar Rudolph. Met o.a. Chubby Checker, Gene Chandler, Vic Dana, Linda Gaye Scott en Mari Blanchard.

Televisieproducent Jeffries zet, met Checker's hulp, een twistshow in elkaar. Twist op je tv af en draai aan de knop.

Twist Around the Clock

1961 | Muziek

Verenigde Staten 1961. Muziek van Oscar Rudolph. Met o.a. Chubby Checker, Dion, The Marcels, Vicki Spencer en Clay Cole.

Agent Cronin probeert twist-artiesten op de bon te slingeren, maar natuurlijk aan het eind van de film is die dans de grote rage van Amerika. Dion echter doet 'The Wanderer' en 'Runaround Sue'.

The Rocket Man

1954 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1954. Sciencefiction van Oscar Rudolph. Met o.a. Charles Coburn, Spring Byington, Anne Francis, John Agar en George Winslow.

Goed SF-verhaal waarin Winslow een ruimtewapen bezit dat misdadigers eerlijk maakt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Oscar Rudolph op televisie komt.

Reageer