Bernadette O'Farrell

Acteur

Bernadette O'Farrell is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Bridal Path

1959 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1959. Komedie van Frank Launder. Met o.a. Bill Travers, Bernadette O'Farrell, Alex Mackenzie, Eric Woodburn en Jack Lambert.

Charmante film over een jonge eilandbewoner die op het Schotse vasteland een vrouw zoekt. Fraaie landschapsfotografie. Scenario van regisseur Launder en Geoffrey Willans. Camerawerk van Arthur Ibbetson.

The Return of Robin Hood

1956 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1956. Familiefilm van Lindsay Anderson. Met o.a. Richard Greene, Donald Pleasence en Bernadette O'Farrell.

Het vervolg op ROBIN HOOD: THE MOVIE, dat natuurlijk weinig te maken heeft met het oorspronkelijke verhaal. De film deed het aardig: ouderwets wapengekletter en Pleasence als schurk tegen Robin (Greene) en Marian (O'Farrell). Er kwam nog een vervolg: ROBIN HOOD'S GREATEST ADVENTURES.

Robin Hood: The Movie

1955 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1955. Familiefilm van Ralph Smart. Met o.a. Richard Greene, Leo McKern en Bernadette O'Farrell.

De avonturen van de legendarische Engelse held in een film voor de zaterdagmiddagmatinee. Deze jeugdfilm sloeg aan en kreeg nog twee vervolgen: THE RETURN OF ROBIN HOOD en ROBIN HOOD'S GREATEST ADVENTURES, telkens met een interval van een jaar.

Scotland Yard Inspector

1952 | Actiefilm

Verenigd Koninkrijk 1952. Actiefilm van Sam Newfield. Met o.a. Cesar Romero, Lois Maxwell, Bernadette O'Farrell, Geoffrey Keen en Alistair Hunter.

Lopende-band-actiefilm met Romero die Maxwell bijstaat bij het oppakken van de moordenaar van haar broer.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bernadette O'Farrell op televisie komt.

Reageer