Alejandro Lugo is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Caravane hors les murs

1996 | Avonturenfilm, Romantiek, Drama

Frankrijk 1996. Avonturenfilm van Jean-Pierre Blanc. Met o.a. François Dunoyer, Amanda Chavez, Alain Courivaud, Rémy Kirch en Evelyn Davila.

Door Zuid-Amerikaanse woestijn trekt een karavaan met vreemde vogels. Om zich opnieuw in de maatschappij te leren integreren krijgen jeugdige criminelen de kans deel te nemen aan bizar heropvoedingsproject: een soort overlevingstocht door de woestijn. Onder hen het jonge hoertje Kate (Chavez) dat haar pooier heeft neergeschoten. De opvoeder Paul (Dunoyer), die de karavaan leidt, wordt uiteraard verliefd op haar. Simplistisch script van Gérard Jourd'hui. Sfeertje kan erdoor maar als reïntegratie-experiment ongeloofwaardig en vergezocht.

En tres y dos

1985 | Biografie, Sportfilm

Cuba 1985. Biografie van Rolando Díaz. Met o.a. Samuel Claxton, Mario Balmaseda en Alejandro Lugo.

Film over het leven van een van de Cubaanse honkbalsterren waarin zijn privé- en beroepsleven, zijn familieproblemen en zijn afscheid als honkbalspeler in beeld worden gebracht. Een goed gestructureerde film met een sympathieke toonzetting.

Tulipa

1967 | Drama

Cuba 1967. Drama van Manuel Octavio Gómez. Met o.a. Adalia Anreus, Daisy Granados, Omar Valdés en Alejandro Lugo.

De geschiedenis van een striptease-danseres die in een derderangs circus optreedt. Om haar waardigheid te behouden, verandert ze haar show in een 'artistiek' schouwspel. Een pretentieus en saai melodrama.

El Farol de la ventana

1955 | Drama

Mexico/Cuba 1955. Drama van Juan Orol. Met o.a. Mary Esquivel, Néstor de Barbosa, Fedora Capdevila en Alejandro Lugo.

Een blinde vrouw denkt dat een zojuist in het vissersdorp aangekomen man haar jaren geleden verdwenen zoon is. Hij en haar dochter doen hun best om haar die illusie niet te ontnemen. Gruwelijk melodrama over tropische hartstochten.

Mujer o fiera?

1954 | Drama

Mexico 1954. Drama van Agustín P. Delgado. Met o.a. María Elena Marqués, Roberto Cañedo, Yolanda Varela en Alejandro Lugo.

Bij het uit de kerk komen ziet een pas getrouwd meisje dat haar man vermoord wordt. Vanaf dat moment haat zij alle mannen in dit pijnlijk slechte melodrama.

La Fuerza de los humildes

1954 | Drama

Mexico/Cuba 1954. Drama van Miguel Morayta. Met o.a. Columba Domínguez, Roberto Cañedo, Joaquín Cordero en Alejandro Lugo.

Een zakenman, waarvan men denkt dat hij verdronken is, komt terug om zijn ex-werknemers van de uitbuiting te bevrijden. Soort mengelmoes van Robinson Crusoe en de Graaf van Monte Cristo; volkomen onsamenhangend.