Narciso Busquets is acteur.
Er zijn 14 films gevonden.

Operación Marijuana

1987 | Drama

Mexico 1987. Drama van José Luis Urquieta. Met o.a. Mario Almada, Víctor Loza en Narciso Busquets.

Als hij hoort dat al het geld dat hij van de Verenigde Staten naar Mexico stuurde is gestolen, probeert een man erachter te komen wat er gebeurd is. Hij ontdekt dat zijn zoon als slaaf werkt op een marihuanaplantage. Een heel interessante film, goede regie en uitstekend camerawerk.

Es mi vida

1986 | Biografie

Mexico 1986. Biografie van Gonzalo Mart ínez Ortega. Met o.a. Alberto Aguilera, Narciso Busquets en Guillermo Murray.

Het leven van de zanger Alberto Aguilera (Juan Gabriel). Hij gaat naar Mexico met het plan om het daar te gaan maken, en belandt in de gevangenis op beschuldiging van diefstal. De film is een vervolg op EL NOA NOA en net zo slecht.

La Mano del Diablo

1981 | Horror

Italië 1981. Horror van Alfred Zacharias. Met o.a. Samantha Eggar, Stuart Whitman, Roy Cameron Jenson, Narciso Busquets en Erika Carlson.

Terwijl ze in een Mexicaanse mijn werken, graven Eggar en echtgenoot een hand op die bezit van hem neemt en angst en verwoesting om zich heen zaait. Smakeloze regie, een rotscenario en prullerige trucage staan elke spanning in de weg. Ook bekend als DEMONOID MESSENGER OF DEATH en MACABRA.

Los bandidos

1966 | Western

Mexico/Verenigde Staten 1966. Western van Alfredo Zacarías. Met o.a. Robert Conrad, Manuel López Ochoa, Roy Jenson, Narciso Busquets en Jan-Michael Vincent.

Drie Amerikaanse avonturiers en drie Mexicaanse patriotten vechten samen tegen de Franse veroveraars ten tijde van het Mexicaanse Keizerrijk. Een tamelijk intelligente film met een solide script. Goede regie en fraaie muziek.

La soldadera

1966 | Drama

Mexico 1966. Drama van José Bolaños. Met o.a. Silvia Pinal, Narciso Busquets, Jaime Fernández en Sonia Infantes.

Een vrouw verliest achtereenvolgens haar man en de revolutionair die haar tot zijn oorlogsbuit had gemaakt. Uitstekende synthese van de verschillende gezichtspunten, goede regie en dito acteerprestaties, hoewel sommige sc[KA6]enes overdreven melodramatisch zijn.

Cruces sobre el yermo

1965 | Drama

Mexico 1965. Drama van Alberto Mariscal. Met o.a. Julio Aldama, Sonia Infante, Eric del Castillo en Narciso Busquets.

Een man wil wraak nemen op de moordenaar van zijn vader en wordt ondertussen verliefd. In deze film wordt kritiek geleverd op het machismo, hetgeen zeldzaam is voor de Mexicaanse cinema van die tijd. Een genietbare film.

Cargamento prohibido

1965 | Mysterie, Avonturenfilm

Mexico 1965. Mysterie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Narciso Busquets, Alma Delia Fuentes, Wolf Ruvinskis en Rubén Rojo.

Deze film over detectives en drugshandel heeft als enig lichtpuntje de mooie opnamen van de haven van Mazatlán. Goed camerawerk.

Los cuatro Juanes

1964 | Avonturenfilm

Mexico 1964. Avonturenfilm van Miguel Zacarías. Met o.a. Luis Aguilar, Antonio Aguilar, Javier Solís en Narciso Busquets.

Vier avonturiers (Juan Charrasqueado, Juan Colorado, Juan Sin Miedo en Juan Pistolas) worden door de regering van Victoriano Huerta gezocht. Ze sluiten zich aan bij het leger van revolutionairen en krijgen al snel een gevaarlijke opdracht. De actie wordt regelmatig onderbroken voor een liedje.

El gallo de oro

1964 | Drama

Mexico 1964. Drama van Roberto Gavaldón. Met o.a. Ignacio López Tarso, Lucha Villa, Narciso Busquets en Carlos Jordán.

Een dorpsomroeper probeert aan geld te komen voor de begrafenis van zijn moeder door middel van een vechthaan die hij gekregen heeft. Een goed script, waaraan Gabriel García Marquez meewerkte, gebaseerd op een verhaal van Juan Rulfo, maar een slechte film van een talentloze regisseur.

El Intruso

1944 | Drama

Mexico 1944. Drama van Mauricio Magdaleno. Met o.a. Domingo Soler, Narciso Busquets en Marta Elba.

Een musicus ontdekt dat zijn vrouw zwanger is van een andere man. Zij overlijdt in het kraambed en laat hem achter met een mank kind. Het regiedebuut van de schrijver Magdaleno, met als resultaat een druilerig melodrama zonder enige verdienste.

La Pequeña madrecita

1943 | Drama

Mexico 1943. Drama van Joselito Rodriguez. Met o.a. Evita Muñoz, Narciso Busquets en Anita Blanch.

Een klein meisje staat er helemaal alleen voor om zich in het gezin ook echt thuis te voelen. Een huilerige, stupide, melodramatische draak. Wat wil je nog meer?

Los Dos pilletes

1942 | Drama

Mexico 1942. Drama van Alfonso Patiño Gómez. Met o.a. Narciso Busquets, Polito Ortín en Consuelo Frank.

Door een misverstand denkt de rijke Jorge dat zijn vrouw overspel heeft gepleegd en zijn zoon onwettig is. Onuitstaanbaar melodrama; de helft van de rolbezetting bestaat uit kinderen.

Dulce madre mía

1942 | Drama

Mexico 1942. Drama van Alfonso Patiño Gómez. Met o.a. Narciso Busquets, Margarita Mora en Asunción Casal.

Een vaderloze jongen besluit na de Spaanse Burgeroorlog met de boot naar Mexico te gaan omdat zijn moeder zwaar ziek is. Een onuitstaanbaar melodrama dat zich afspeelt in de tijd dat Spanjaarden naar Zuidamerikaanse landen werden verbannen.

Una Luz en mi camino

1938 | Drama

Mexico 1938. Drama van José Bohr. Met o.a. Joaquín Busquets, Narciso Busquets, Consuelo Frank en Miguel Arenas.

In een dorp wordt het eenjarig bestaan van het conservatorium gevierd. De nationale film heeft hiermee een hulde willen brengen aan de reeds blinde Busquets. Grote sterren hebben hun medewerking verleend en Joaquín vertolkt zelf de rol van blinde.