Elisabeth Zündel is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sieben Frauen

1989 | Romantiek, Misdaad

Duitsland 1989. Romantiek van Rudolf Thome. Met o.a. Johannes Herrschmann, Adriana Altaras, Elisabeth Zündel, Alexandra Schnaubelt en Margarete Raspé.

Hans, de wereldreiziger, komt terug naar huis om zijn erfenis in ontvangst te nemen. Maar hij kan pas aan het geld van zijn vader komen als hij een raadsel oplost. Met behulp van zijn zeven bekoorlijke buurvrouwen lukt het Hans niet alleen de oplossing, maar ook zijn droomvrouw te vinden. Een leuk modern sprookje. Scenario van Janet Green en John McCormick naar een verhaal van Norah Lofts. Camerawerk van Joseph LaShelle.

Manöver

1989 | Romantiek

Duitsland 1989. Romantiek van Helma Sanders-Brahms. Met o.a. Adriana Altaras, Johannes Herrschmann, Alfred Edel, Elisabeth Zündel en Dominik Bender.

De film speelt in de jaren 1950-1960, de tijd van de koude oorlog, toen de Bondrepubliek weer bewapend werd. Een luitenant van het Volksleger uit de DDR moet aan geheime informatie zien te komen. Daartoe papt hij aan met de secretaresse van een ambtenaar op het Ministerie van Defensie. Ze worden verliefd op elkaar, en dat maakt de zaak er natuurlijk niet makkelijker op. Het is maar half gelukt iets van de sfeer uit die jaren over te brengen.

Dorado (One Way)

1984 | Misdaad, Drama

Duitsland 1984. Misdaad van Reinhard Münster. Met o.a. Uwe Schwalbe, Dominik Bender, Adriana Altaras, Uwe Büschken en Elisabeth Zündel.

Deze komedie begint met de problemen van een driehoeksverhouding en eindigt met een drugsaffaire: Rolf en Frank, die allebei verliefd zijn op Rita, zijn met een lading kunst op weg naar Cannes. In dit gegeven is op een knappe manier een tweede verhaal verweven en zo ontstaan originele momenten.